Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie wojny...

Polecane posty

Gość gość

boje sie ze jej wybuch to tak naprawde kwestia kilku lat, a nawet krocej.....wiem ze na dobra sprawe wojna juz trwa i pewnie za kilkadziesiat lat na historii beda uczyc dzieciaki, ze III WŚ juz trwala, tylko jeszcze dzialania zbrojne nie byly prowadzone na terenach panstw Europy, ale cholernie boje sie ze wkrotce konflikt zbrojny wybuchnie w naszym kraju....nie mam nawet gdzie uciekac, dopiero co sie wybudowalismy, mamy miec dziecko...to wszystko mnie tak przeraza, ze nie moge spac, w nocy snia mi sie koszmary ze uciekam razem z dzieckiem i psem przez jakis las przed armia, a moj mąż zostal wyslany na front. Ma ktos z was tez tak? Myslicie ze rzeczywiscie wojna ma duze szanse wybuchnac w Europie, przede wszystkim - w Polsce? Nie od dzisiaj wiadomo ze nasz kraj z racji swojego polozenia stanowi idealny poligon....

Gość gość
podziekuj PISowi, Kaczynski chce się mścić na Putinie, a Duda i Szydło to jego marionetki realizujące ten cel

Gość gość
coz taka kolej rzeczy.... niestety ale zawsze byly wojny, teraz tez sa i w przyszlosci tez beda. Jedyne co pozostaje to cieszyc sie zyciem i o tym nie myslec, bo czlowiek tylko sie sam nakreca.

Może ze nawet szybciej niz kilku lat. Ale pocieszaj sie ze i tak nikt nie jest nieśmiertelny przecież hehe:D🖐️

Gość gość
nie bedzie narazie wojny w Polsce, poki co tylko sie wszyscy strasza ;)

Gość gość
Co tu rzec... Nie będę mówić, że wszystko będzie dobrze. Bo nie będzie. Ale mam dla ciebie wypowiedź osoby, która zna się na rzeczy i wie na co powinniśmy być przygotowani. Jednak jeśli i bez tego jesteś schizowana, to nie klikaj w link. http://www.chujnia.pl/obys_zyl_w_ciekawych_czasach/ Pozdrawiam