Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubabeka

Nie potrafię a tak bardzo bym chciala schudnąć...

Polecane posty

Gość Grubabeka

Pomóżcie mi.....zmotywujcie mnie bo ja juz nie mam siły......jestem załamana. Jeden dzień się odchudzać jest super na drugi dzien mam chęć na słodkie i nie odpuszczę do puki nie zjem pączki ciastek i tak codziennie..,; ( jestem uzależniona od cukru....cola i słodycze to moje zycie:( jestem załamana. Wyglądam strasznie, jestem gruba a przez to czuję się bardzo brzydka. Myślę ze dla męża też jestem brzydka bo inaczej nie mówił by bym trochę schudła. Przed ciaza 7 lat temu wazylam 68 kg w ciazy 95 potem schudłam do 74 i znów utyłam do 94kg i tak od kilku lat waga stoi. Mam 176cm. Staram się o dziecko i od 2 lat nie mogę zajść w ciążę. To wszystko mnie już dobija.

Gość gość
też tak myślałam do sierpnia 2015, postanowiłąm stop , poszłam do dietetyka , ułozył mi dietę ,dał wskazówki , ułożyłam sobie wszystko w głowie i walczyłam ,aż do dzisiaj , dzisiaj mam - 28 kg mniej , jestem mega szczęśliwa z rozmiaru 52 wchodzę w rozmiar 42 , parę chorób mi się cofnęło , i jest ok , sama nie dasz rady , musisz iść do dobrego dietetyka , który ułoży Ci zbilanowaną dietę co za tym idzie nie ma się ochoty na słodkie w takiej diecie jest wszystko , słodkie zastępuje owocami wiem co mówię , posłuchaj mojej rady :)

Gość Grubabeka
Myślałam o dietetyku ale ja nie lubię spędzać czasu w kuchni i boję się ze będę musiała non stop coś przyrządzać z listą w ręku a nie lubię... lubię zjeść szybko bez grzebania i może też to mnue gubi bo zamias przygotować porządny posiłek to przegryze paczkę ciastek i tak czasem mozecwygladac mój dzień.

Gość gość
Przygotowanie owsianki rano 5 minut. Drugie śniadanie jogurt z owocami 2 minuty Obiad wrzucenie kurczaka i warzyw do garnka na potrawke 15 minut Podwieczorek sałatka z warzyw i ryby 15 minut Kolacja jajecznica 10 minut To nie jest dużo czasu według mnie.owsianke możesz przygotować wieczorem a rano wystarczy dodać dodatki

Gość gość
kobieto zawalcz o siebie , naprawde warto jak przekroczysz 40 bedzie o wiele ciezej zrób to teraz już

Gość Grubabeka
Na razie mam 28 lat więc mam nadzieję ze do 40 uda mi się schudnąć. Cały czas walczę z marnym rezultatem ale nie poddaje się i próbuje....Mam tylko nadzieję ze mi się uda. Dziś 6 dzień bez coli więc jest mały postęp . Zaczęłam ćwiczyć na steperze tylko dieta u mnie kuleje....; (

Gość gość
Jak dla mnie nie ma lepszego środka który jest skutecznie wstanie wspomóc odchudzanie jak foreverslim. Wcześniej chwytałam się praktycznie każdego możliwego sposobu i nie było efektów. Od czasu jak zaczełam brac foreverslim, a właśnie zakończyłam 2 opakowanie, to waga systematycznie spada. Na razie jest 7 kg mniej

Gość gość
w jaki niby sposób chcesz schudnac jak wolisz napchac sie ciastkami zamiast zjesc normalny posiłek? twój wybór, to ty jestes zalana sadłem ale widac lenistwo i ciastka są ważniejsze niz zdrowie i bycie chociaz minimalnie atrakcyjnym fizycznie

Gość magdalennkka
moze problem lezy gdzies glebiej i powinnas jednak udac sie do specjalisty? albo do psychologa? pomoze ci wtedy ustalic diete jak trzeba no i moze to siedzi gdzies glebiej w twojej glowie. ja na przyklad wystarczylo mi ze zrezygnowalam ze slodkiego i buleczek, do tego troche ruchu i tabsy iqgreen i zrzucilam 15kg. ale tutaj u ciebie to chyba chodzi o cos wiecej. powodzenia i duzo sily:)

u mnie wszystko zmieniło się, kiedy przestałam się tym tak przejmować i zamieniłam nudne zajęcia w zabawę. trafiłam na super trenerkę - na zajęciach się wygłupiamy i śmiejemy, a wszystko oczywiście pod czujnym okiem trenerki ;) zaczęłam też jeździć do pracy rowerem, a wczoraj zrobiłam 20 km bulwarami, tak o, bo mi się nudziło :)

Gość tuska293
Ja wcześniej nie przypuszczałam,że można schudnąć tyle w takim krótkim czasie;) wcześniej nie udawało mi się zgubić nawet 1 kg w miesiąc a teraz 8kg w miesiąc ale to tylko dzięki suplementowi Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl jestem bardzo zadowolona,że go zamówiłam bo dzięki niemu moje życie zmieniło się ;) teraz ciągle się uśmiecham mam więcej energii;)

Gość Ania Demarczyk
Moge polecic Wam Clin 9 firmy Forever ale jesli nie bedzie cwiczen i diety to to nic nie daTrzeba cwiczyc i zdrwo sie odzywiac.Clin 9 to program oczyszczajacy dzieki ktoremu mozna schudnac w 9 dni nawet do 6 kg.Trzeba tylko chciec. Wiecej pytan piszcie na ania.demarczyk@gmail.com

Gość gość220
żeby schudnąć to trzeba zmienić myślenie przede wszystkim, a nie ciągle podjadać. moja siostra tak właśnie utyła niemiłosiernie przez podjadanie.. zaczęło się niewinnie a potem jej na wadze przybyło aż 10 kg. dopiero jak już przestała się mieścić w standardową rozmiarówkę w sklepach to się za siebie wzięła, kupiła tabsy iqgreen z zielona kawa, zapisała się na zajęcia fitness i to zrzuciła jeszcze z nawiązką.

Gość gość
Reklamiarka-szmiaciarka. Daj sobie spokoj z namolnym rekamowaniem tabletek na odchudzanie, ale portfeli.

Gość gość Ala D
Podstawą do odchudzania moim zdaniem, jest fakt, że po pierwsze musisz chcieć faktycznie schudnąć. Nie ma co liczyć na jakąś wróżkę, która przyleci, machnie różdżką i będziesz ważyła mniej o 20 kg. Musisz dążyć do sytuacji, żeby liczba kalorii dostarczana była mniejsza od tej którą jesteś wstanie spalić. Druga sprawa, to dieta... jeżeli będzie ona opierała na fast foodach i przekąskach -słodyczach, to też będzie ciężko o zmianę wagi. Podobnie jeżeli jedynym twoim ćwiczeniem będzie ćwiczenie kciuka przy przełączaniu kanałów poprzez pilota. Moja kuzynka odchudzając się., stosowała owszem Foreverslim, nie mniej nie jako cud tabletki, ale jako środek wspomagający metabolizm i przemianę materii, do tego dieta - zbilansowana, no i dziennie po minimum godzinie ćwiczeń. Schudła, nie mniej aby to uzyskać musiała połączyć te 3 czynniki...Waga sama poprzez narzekanie ci sama nie spadnie...

Gość gość
Myślę, że powinnaś na http://skopia-ec.pl/ zajrzeć. Z tego co widzę mają oni zabiegi modelowania sylwetki, więc jeśli inne sposoby zawodzą, może to pomoże?

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić   Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal

Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Gość Dorota

Ja odchudzałam się z tabletkami Slimunox. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. 
Serdecznie mogę polecić :) Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, 
dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal

Jeżeli chcesz spróbować to zapraszam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

Zapraszam także na mojego bloga : https://latweodchudzanie2019.wordpress.com/

Gdzie znajdziecie najlepsze promocje i rabaty na plany treningowe i suplementy!

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. 
Serdecznie mogę polecić :) Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, 
dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal

Jeżeli chcesz spróbować to zapraszam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

Zapraszam także na mojego bloga : latweodchudzanie2019.wordpress.com/

Gdzie znajdziecie najlepsze promocje i rabaty na plany treningowe i suplementy!