Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to wstyd żeby dziewczyna w wieku 24 lat miała takie problemy. No ale cóż, czasem i tak bywa. Otóż sprawa wygląda tak. Dostałam zaproszenie na wesele z osobą towarzyszącą. Niby mam kandydatów ale z żadnym nie uśmiecha mi się iść ( w sumie to sama nie wiem czemu). Natomiast bardzo bym chciała iść z jednym chłopakiem z uczelni. Poznaliśmy się dopiero w tym roku akademickim. Nie mieliśmy zbytniego kontaktu ( nie jak przyjaciele) czasem on zagadał, czasem ja, ot taka luźna gadka. Chciałabym go zaprosić ale po pierwsze- on mieszka dość daleko bo około 150 km ode mnie, a po drugie znamy się tylko z uczelni. Boję się go zaprosić, żeby nie wyjść na idiotkę. Doradźcie jakbyście zrobili na moim miejscu.

Gość gość
Chyba przesada zapraszać chłopaka którego mało co się zna. Wyjdziesz co najmniej na osobę dziwną, a może i nachalną. Żeby blisko mieszkał byłoby to bardziej naturalne. Możesz zaryzykować, ale jeśli on sam nie wykazał tobą większego zainteresowania do tej pory, to chyba nie masz za bardzo na co liczyć.

Gość gość
W sumie to masz racje. Dzięki za radę :) Uniknę porażki.

Gość gość
Nie zapraszałabym obcego w sumie faceta.

Gość gość
Obcy nie jest bo znamy się jakieś 9 miesięcy z czego na uczelni widywaliśmy się praktycznie codziennie ( jesteśmy z jednego roku). Na początku wiadomo nie rozmawialiśmy, ale powoli wszystko zaczęło się rozkręcać. Zagadywał między zajęciami, albo to ja. Na zajęciach też rozmawialiśmy. Więc to nie jest na takiej zasadzie, że tylko widziałam go na uczelni i nic więcej.

Gość gość
pewnie nieziemsko przystojny i dlatego tak ci zalezy zeby chocby sie pokazac z takim ciachem na weselu, przyznaj sie

Gość gość
Oczywiście, że tak. Wcale tu nie chodzi o to, że jest mądry, inteligentny, zabawny, że ogólnie jest super facetem. Wygląd najważniejszy :P

Gość gość
ale tu nie sadze ze chodzi o jakies glebsze uczucia i pragnienie zwiazku tylko ze wlasnie ten musi byc do pary na wesele.jak jest autorko, chcesz sie z nim pokazac czy zapraszajac na wesele pokazac ze ci na nim zalezy i zbudowac wiez?jesli to drugie-zalezy ci na nim to chyba jedyna szansa z tym weselem zeby sie zapoznac blizej.w tej sytuacji nawet jak myslisz ze wyjdziesz na idiotke-powinnas sprobowac