Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie poznałam normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Jest całe mnóstwo normalnych mężczyzn na tym świecie, tyle, że każdy inaczej postrzega tę " normalność". Dla mnie facet nie musi być " Marysią" świetnie gadjącą z garami, ani złotą rączką do wszystkiego. Wezwę ślusarza, jeśli trzeba. Czasy księżniczek minęły. Intelekt, zrozumienie bez słów, szacunek, szczerość i mieszanka wyobraźni z fantazją...to podstawa i większość mężczyzni te cechy posiada. Wystarczy je w Nich dostrzec.

Gość gość
Intelekt mają do oszukiwania, szczerość, szacunek Gdzie Ty to widzisz. Prawie nikt nie jest szczery w dzisiejszych bo to nie popłaca. Oszukiwanie to podstawa życia w dzisiejszym społeczeństwie. Szacunek praktycznie nie istnieje !

Gość gość
To sobie tkwij w zaklamanym zwiazku bez szacunku bo ja nie mam zamiaru.. :P

Gość gość
Kobiety leca na burakow a potem wmawiaja ze kazdy taki jest zamiast dostrzec swoj blad

Gość gość
nowo poznany facet jest dla nas normalny, tylko z czasem wychodzi szydlo z worka i okazuje sie jakim jest /byl dupkiem itd. ..

Gość gość
Dlaczego dupki maja powodzenie a dobrzy mezczyzni nie? Bo kobiety wola dupkow.

Gość gość
porzadna dziewczyna dupka sobie nie wezmie :P

Gość gość
tu autorka tematu; poniższe wpisy nie pochodzą ode mnie: gość 2016.07.09 gość 2016.07.09 gość 2016.07.09 gość 2016.07.09 a co do komentarza BZZ01 2016.07.09 "W mojej obecnej pracy, w dziale w którym pracuję na ok 30 facetów jest ok 5 wolnych z czego 2 to goście naprawdę na poziomie. Może dlatego że informatycy, ale nie kolesie w okularach tylko normalni faceci uprawiający sporty, dobrze zarabiający" to tacy faceci wyżej sr#ją niżim d*py stają, wymagania nie z tej ziemii, a najchętniej to by ******* bez zobowiązań i nie szukają na serio

Gość gość
W mojej obecnej pracy, w dziale w którym pracuję na ok 30 facetów jest ok 5 wolnych z czego 2 to goście naprawdę na poziomie. Może dlatego że informatycy, ale nie kolesie w okularach tylko normalni faceci uprawiający sporty, dobrze zarabiający"- ahaaha - no tez mi ilośc panów 2 sensownych na pięciu, z czego z tych dwu jeden w ogóle nie jest zapewne zainteresowany byciem z kobietą, tylko woli szukac po dyskotekach na jeden raz, a drugi to gej:D:D

Gość gość
poza tym, szukacie po barach, to jak macie wybrac sobie kobiete nie lecąca na dupków? Nie potraficie zagadać normalnie na ulicy? A czyja to wina? kobiet?? W większości zagadywania od obcych panów na ulicy były albo NADMIERNIE luzackie, podchodzace pod chamstwo, albo po prostu żenujące. Żadnego z nich nie " odpuszczałam" brałam pod uwage tremę, miło mi było,że sie odezwał jeden z drugim - ale w dalszej rozmowie wychodziło totalne prostactwo lub chec " zaliczenia" , tylko i wyłącznie.

Gość hilika
Widocznie takich przyciągasz… A czy na początku nic nie dawało Ci do myślenia, że coś może być z nimi nie tak? Może powinnaś bardziej zdać się na intuicję i przemyśleć sprawę, może lepiej poznać faceta, zanim się z nim spotkasz? Bo to chyba nie przypadek, że czterech takich facetów akurat trafiło na Ciebie. Wydaje mi się, że dla Ciebie wystarczy pierwsze dobre wrażenie i już wierzysz, że to jest fajny koleś. Ale po jakimś czasie okazuje się, jaki jest naprawdę. Poznaj go lepiej, zanim się z nim zwiążesz. Ja jestem mocno ostrożna, zanim wejdę w jakiś związek. Chociaż u mnie to trochę co innego, bo jak poznaję mężczyznę przez mydwoje, to najpierw poznajemy się przez internet, a dopiero później, jeśli okaże się, że jakoś pasujemy do siebie, spotykamy się i dopiero wtedy tak naprawdę się poznajemy. Ale mimo wszystko za każdym razem staram się faceta poznać jak najlepiej, zanim zacznę się angażować. Może właśnie dzięki temu jeszcze nie miałam takich przygód z mężczyznami, jak Ty? Zastanów się, może lepiej trochę zwolnić, ale znaleźć bardziej odpowiedniego faceta?