Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gibi

Czy mogę mieć dziecko? Czy mogliśmy wpaść?

Polecane posty

Gość gibi

Uprawialem seks z dziewczyną, najpierw rano ona bawiła się penisem swoją ręka co sprawiło, że doszedłem, a wieczorem juz normalnie, ale chodzi o to,ze wieczorny seks trwał kolo 40 min i nie mogłem skończyć. Zmienialiśmy pozycje itd ale nie jesteśmy doświadczeni, to dopiero 2 raz. I gdy w końcu wyjalem penisa, był on trochę miękki, a w prezerwatywie było bardzo mało płynu, praktycznie nic, nie jestem pewny czy to sperma czy płyn który wytwarza się przed wytryskiem. Ja nie czułem wytrysku, ale udałem, że doszedłem bo źle się czułem, że nie mogę skończyć. Ale martwię się, że mogłem dojść i nie czuć nic i nadal uprawiać seks. Czy to możliwe? Czy z prezerwatywy mogło się coś wylać tak żeby partnerka nic nie czuła i żebym ja nie czuł? Czy może penis był" zmęczony " i nie doszedł tylko np przez stres zaczął opadać mimo, ze wcześniej nie wystrzelił? Proszę o pomoc bo jestem strasznie zdenerwowany! Nie wiem co mam robić, nie mam z kim pogadać ani kogo zapytać, wiec liczę na was!

Gość gość
No ale miałeś gumkę!

Gość gość
ZAWSZE jak jest stosunek jest i ryzyko ciąży, nawet jak masz gumkę, tabletki, kremy plemnikobójcze i co tam jeszcze.

Gość gość
Nie zawsze sex trwa tyle samo czasu, nie zawsze facet dochodzi itp a co do ciazy to watpię... Po 1 byłeś w gumce czyli nawet jak by coś wypłynęło to na zewnątrz nie w nią, 2 watpię byś nie poczuł orgazmu jest to praktycznie nie możliwe. Spij spokojnie na 99 procent jeszcze ojcem nie bedziesz.

Gość Gibi
Tak, ale czytałem wiele na internecie i kilka razy natknąłem się to, że facet nie czuł wytrysku i martwię się, bo 40 min to trochę długo i boje się, że doszedłem i nie przestalem przez co coś mogło wypłynąć Myślicie, że to możliwe?

Gość gość
Myśle ze to bardzo mało prawdopodobne...

Gość gość
jak zajdzie w ciaze, to juz 1 na milion i widocznie Bóg miał to w planach. Nie jest to możliwe, chyba ze jest Ci to pisane, aby coś zrozumiec, obrac inna droge..bo może idziesz zła :)

Gość gość
raczej nie,..jak wpadła to napisz tu :)

Gość gość
W tym płynie, który wydziela się przed wytryskiem też mogą być plemniki. Więc brak wytrysku nie wyklucza możliwości zajścia w ciążę. Ale ty byłeś w prezerwatywie, więc jeśli nie pękła ani się nie zsunęła, to raczej mało prawdopodobne, żebyście wpadli. Wydaje mi się też bardzo mało prawdopodobne żebyś nie poczuł orgazmu. Facet jak dojdzie, to zazwyczaj nie jest zdolny do dalszej akcji. Nie panikuj. Myślę, że póki co tatusiem nie zostaniesz. Natomiast radze ci dokształcić się w kwestii używania prezerwatyw. Żebyś następnym razem miał pewność, że nic się nie wylało :)

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 17.00 do 24.00 Oferujemy Tobie bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Ciebie w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.