Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia95

Wózek 3w1 rafpol

Polecane posty

Gość gość
Patrząc na niego to jakiś badziew może być i stelaż raczej nie aluminiowy. U mnie w sklepie najlepiej sprzedaje się Anex Sport. Obejżyj go sobie bo jakościowo super.

Gość gość
Po co spamujesz o anex sport, skoro dziewczyna wyraznie szuka tanszej opcji??:O sranex spotrt, gdzie cena zaczyna sie od 2000 zl. Autorko, a moze rozejrzyj sie u siebie lokalnie za wozkiem dobrej jakosci, ale uzywanym? Zobacz na olx, portalu lokalnym, na pewno w Twojej okolicy jest na facebooku grupa mam.

Gość Madzia95
Hej dziękuję wam za odpowiedzi ale zrezygnowałam z tego wózka bo taka cena to pewnie wózek nienajlepszej jakości . Kupiłam tanio na olx wózek quinny 2w1 i jest bardzo fajny, lekki i zadbany ;)

Gość gość
Ja ze swojego quinny mooda nie byłam zadowolona. Bardzo latała gondolka a spacerówka mało zabudowana. Skusiłam się bo mi bardzo się podobał ale po 7 miesiącach go sprzedałam i kupiłam Anexa . Dużo bardziej funkcjonalny polecam

Gość Madzia95
No tak troszkę lata i czasem boję się gdy schodzę po schodach. I szkoda że jest tylko 2w1 a nie 3w1 ale ogólnie to moim zdaniem jest fajny ;)