Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieluchy pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam za granica, a chciałabym kupić rodzinie zapas pieluch dla dziecka. Najlepiej przez internet z dostawa do domu. Znacie jakaś stronę internetowa, gdzie można by było je kupić? Jakie najlepiej kupić? Pampersy?

Gość gość
A nie możesz kupić u siebie i wysłać za pośrednictwem Polaków organizujących przewozy i przeprowadzki busami? Ja tak robię, bo towar zagranicą jest lepszy niż w PL (inny jakościowo) i są lepsze promocje. Ja np. kupuję dużo eko produktów, które u mnie mają normalne ceny nie odbiegające zbytnio od zwykłych i są w ofercie każdej sieci marketów i wysyłam dla rodziców i dzieci rodzeństwa, bo w PL są drogie i ciężko dostępne. Gromadzę przez jakiś czas korzystając z promocji itd., a potem pakuję w karton, folię, dzwonię po Polaków zajmujących się transportem i wysyłam.

Gość gość
Np. wczoraj kupiłam 2 worki po 1,5 l każdy eko żelu do prania za 50 zł (w przeliczeniu na polskie), czyli 1 worek wychodzi po 25 zł. Marka własna marketowa, ale z certyfikatem i dobrym składem. 3 l powinny wystarczyć rodzinie w PL na kilka mies. Tą samą promocją są objęte inne środki piorące i czyszczące w ten weekend, więc dziś może jeszcze polecę po tabletki do zmyw. Kupując 2 op. płacę za 1. Takie promo są często, więc sporo da się zgromadzić przez 2-3 mies. Jeśli ta rodzina, o której piszesz jest tobie bliska (np. rodzeństwo) to możesz robić podobnie.

Gość gość
Wolałabym jednak kupić tylko pieluchy w Polsce. Jakieś rady?

Gość gość
Zamów np. przez allegro.Co ty mózgu nie masz nie umiesz korzystać z wyszukiwarki?

Gość gość
Troche szacunku moze co? Nie mam konta na Allegro.

Gość gość
Co za chamstwo w tej Polsce sie szerzy! Ale mi ciśnienie podnioslas! Co sie dzieje z tymi ludźmi! Wyjechałam wiele lat temu, ale za każdym razem będąc w Polsce myśle: jak ja tu mogłam żyć z tymi wiecznie niezadowolonymi i nieuprzejmymi ludźmi??? A nie maja na Allegro jakichś podrob?

Gość gość
Szacunku?Wielka damo zagraniczna rozumiem,że jestes hojna i chcesz aby każdy wiedział o tym.Obwieściłaś na forum fakt obdarowania rodzinę pieluszkami.Do nieba za to pójdziesz.Ale sama możesz sobie znaleźć jakikolwiek sklep internetowy,w na allegro zakupić bez posiadania konta.Ty najwyraźniej poklasku szukasz a tego my głupie wsioczki poloczki nie lubimy.

Gość gość
na allegro możesz kupić bez rejestracji, podrób pieluch nie spotkałam, najlepiej zapytaj sie rodziców dziecka jakich pieluch używają, bo dziecko moze miec uczulenie, chyba że ma to być niespodzianka to najlepiej chyba oryginalne pampersy kupić

Gość gość
Dziękuje za ostatnia rzeczowa odpowiedz. Nie wiedziałam, ze nie trzeba miec konta na Allegro. Dobrze wiedzieć, ze nie ma tam podróbek.

Gość gość
A Pani, która tak sie denerwuje to odpowiem: duża paczka pieluch to nie powód , żeby sie tym chwalić! Bez przesady! To czy jestem wielka dama, czy nie to nie Tobie osadzać. Ja rownież jestem Polka i nie żadnym 'wsiaczkiem polaczkiem', jak siebie nazwałaś. Dopóki jako naród nie będziemy sie szanować, inni rownież nas nie bedą. Proponuje mniej jadu, a więcej radości życia :-)

Gość gość
Na agito popatrz ale nie wiem czy wysyłają za granicę.

Gość gość
Czy kupowałas cos z Agito? Czy jest to bezpieczna strona?

Gość gość
Tak kupowałam kilka razy pampersy własne. Mają duże paczki w całkiem rozsądnej cenie i dhl jest gratis -w sensie kurier. Jest bezpieczna i polecam. Zawsze do dwóch dni paczkę miałam u siebie

Gość gość
Dziękuj***ardzo. Rzeczywiście ceny maja przyzwoite :-) czy warto kupić te pampersy premium care? Chyba właśnie takich używałam dla swojego dziecka, ale nie jestem pewna

Gość gość
Proszę :) Wiesz co nie wiem ja zawsze używałam tych zielonych active baby dry. Z tych byłam zadowolona a te to Noe wiem nie mogę się wypowiedzieć za nie

Gość gość
Pamietam, ze używałam tych tez, ale na noc, bo były dość grube. Dziękuje za odpowiedz :-)