Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia05

Pierwszy raz muszę się pochwalić !

Polecane posty

Hej wszystkim :) Więc tak z góry zaznaczam że to była moja świadoma i przemyślana decyzja, chciałam to mieć za sobą. Miałam na początku poszukać chłopaka do pierwszego razu przez internet. Rozmawiałam na ten temat z koleżankami z uczelni i żadna z nich nie wspominała tego dobrze, że ich faceci nie zwracali uwagi na to co one mówiły, pchały całego mimo że je bolało, jak doszli to kończyli sprawę i niczym się nie interesowali. Byłam po prostu przerażona, skoro byli razem a tak zostały potraktowane to czego ja moge oczekiwać od obcego faceta? Masakra! Minęło kilka dni i tak się złożyło że porozmawiałam na ten temat z moją koleżanką z liceum która trochę opowiedziała mi o swoim pierwszym razie który był super i podsunęła mi pomysł żebym porozmawiała z jej byłym chłopakiem skoro i tak chcę szukać kogoś obcego a on podszedł do tego bardzo odpowiedzialnie. Na początku myślałam że to dziwny pomysł ale jak się zastanowiłam to przecież lepiej nawet spotkać się z nim bo przynajmniej wiem że jest normalny, nic złego mi nie zrobi (nawet jak się nie zdecyduję) i mogę z nim normalnie u siebie przy herbacie porozmawiać. Dała mi do niego maila i tak się wszystko zaczęło. Ogólnie był bardzo zdziwiony gdy do niego napisałam. Dobrze trafiłam gdyż nie był z nikim związany w przeciwnym wypadku mogłabym tylko pewnie dalej marzyć. Wymienialiśmy maile, z czasem zaprosiłam go do siebie, porozmawialiśmy na ten temat w cztery oczy i rzeczywiście nie był jakimś zboczonym napaleńcem który chce tylko jednego. Po pewnym czasie zdecydowałam się :) Spotykaliśmy się u mnie i stopniowo przyzwyczajałam się do jego dotyku, dotykał moje dłonie, ręce itd. ogólnie miałam trochę blokadę bo żadną miss nie jestem ale do najbrzydszych też nie należę no i miałam te kilka kg za dużo jednak jemu to w ogóle nie przeszkadzało co mnie cieszyło, pokazał mi że to tylko opakowanie i nie mam czym się przejmować, najważniejsze być czystym i zadbanym :) z czasem czułam się coraz lepiej i przy nim na jakiś czas zapomniałam o swoich kompleksach (rozstępy, mimo wagi malutkie piersi ;( ) delikatnie mnie dotykał, całował aż przechodziły po mnie dreszcze. Do niczego mnie nie zmuszał, nie był nachalny. Pomijając inne rzeczy gdy przyszedł ten moment, byłam rozluźniona, nawilżona, przytulił mnie mocno, popatrzył prosto w oczy i to zrobił. Czytałam wiele wpisów na tej stronie jak i innych portalach i byłam zdziwiona bo większość pisała że nieprzyjemne uczucie, owszem pierwszy raz gdy wszedł był dziwny ale neutralny, ból ledwo czułam. Sporo wpisów było o tym ze dopiero za którymś razem z rzędu było dobrze a mi nie dość że było przyjemnie to nawet szczytowałam przez co byłam w szoku! Napisałam skróconą wersję ale najważniejsze rzeczy raczej ujęłam :) dodam że jestem ciasna i mam krótką pochwę, przez co też mam problemy z okresem z tego powodu, strasznie bolesny :( on na szczęście nie miał wielkiego członka co mnie niezmiernie cieszyło ale i tak miałam obawy, z czasem chciałam sprawdzić i mimo jego rozmiarów nie byłam w stanie zmieścić całego. Nie wiem jak dziewczyny mieszczą coś większego, ja to bym chyba z przerażenia uciekła gdyby miał innego. Sam stosunek trwał o wiele dłużej niż marne kilka minut ;) Pierwszy raz może i nie był jak z bajki ale dla mnie lepiej nie mógł wyjść, ba byłam przekonana że będzie taki jak u większości koleżanek najlepiej jak najszybciej o nim zapomnieć a tu bach! Jestem usmiechnięta od ucha do ucha :D Jednym słowem dla mnie mega! Dlaczego się z wami tym podzieliłam? Żebyście wiedziały że wcale to nie musi być przerażające jak zarzynanie prosiaka :D aha i ja mam 21 lat on 24 :)

Gość gość
co to znaczy male piersi mimo wagi? masz cos qrwa do wagi?

Grubsze kobitki powinny mieć większe piersi to oczywiste :) a mi się niestety tutaj tłuszcz nie odkłada :(

Gość gość
z czego? jak macie malo estrogenow to i cyc nie bedzie spektakularny. poza tym moj 1 raz byl z penisem 16cm i bylo bardzo milo wiec czego mamy zazdroscic. malego fifroka?

Gość gość
Mierzylas linijka że 16 cm miał ?:-D

Gość gość
Podszywie Nowego dlaczego nie piszesz ze swojego nicku?

gość dziś z czego? jak macie malo estrogenow to i cyc nie bedzie spektakularny. poza tym moj 1 raz byl z penisem 16cm i bylo bardzo milo wiec czego mamy zazdroscic. malego fifroka? Musisz być bardzo rozwalona skoro tyle zmieściłaś ;) nie to co moja ciasna ha!

Gość gość
bylismy ze soba 7lat, bylismy nastolatkami to w smiechu zaproponowalam mierzenie q**ska, bo taka bylam jurna i ciekawa, a wiec przy mnie odbyl sie pomiar. ehehhe, jedziesz stereotypami. nigdy nie wchodzil do konca, a jak sie zapomnial to uciekalam z bolu tylkiem na skosy (chodzi o na pieska). po prostu 1 raz byl delikatny, z wyczuciem i dzieki bogu krwi tyle co przy drasnieciu w palec, wiec nie musialam sie wstydzic ze sie leje ze mnie.

Gość gość
ale czym ty sie chwalisz ? tym ze mialas zex z malenkim fiutkiem

Gość gość
a co ona male dziecko ze tak sie bolu boji

Gość gość
Panie ,widzisz i nie grzmisz,co za idiotka Mialam 19 lat gdy to zrobiłam, ze swoją wielką pierwsza miłością i choć bolalo ,to wspominam to często choć minęło już ponad 20 lat. A Ty sobie kogoś do tego poszukalas. Żal mi ciebie.

Gość gość
CO zazdrościcie dziewczynie, nie każdy ma wielką miłość, żeby do z nią zdobić, a czas ucieka i nie ma co czekać na księcia na białym koniu. Wg. mnie dobrze zrobiła, ale nic nie wspomniała o tym czy był zdrowy i miał aktualne badania, bo to nie jest taki wydatek, żeby zrobić, a miał już więcej partnerek, więc jest się czego obawiać.

Gość gość
Jak juz inne sie przyznaja to ja tez to zrobie ze pierwszy raz to posuwal mnie moj kuzyn ato bylo tak ze ja zaczelam pracowac i nie mialam urlopu w tym czasie jak rodzice wyjezdzali na urlop musialam sama zostac w domu i do pracy chodzic. Kuzyna dobrze znalam byl wtedy szesc lat starszy odemnie , i jak mi bylo wiadomo to juz pare pipek przeoral to mial doswiadczenie, Nigdy wczesniej jemu o tym nie mowilam pomimo ze pare razy na dysko z nim bylam. Pamietam ze umowilam sie z nim na sobote, dokladnie sobie zaplanowalam i nawet w gomki sie zabezpieczylam. Nie bede szczegolow opisywac ale moj plan wypalil na 100% pomimo cipulka mnie bolala ale do powrotu rodzicow z urlopu jeszcze powtorzylismy i wtedy juz nie bolalo,ale lepiej bylo

Gość gość
Madzia teraz to dopiero się zacznie. Korzystaj, poznawaj swoją seksualność i ciesz się życiem. Jeśli nie poznasz swojego ciała nie będziesz spełniona, to dopiero początek drogi, która może być kręta i wyboista, albo pięknym spacerem przez życie.