Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam się z nim zaręczyć?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w związku od 2 lat, 3 miesiące temu mój chłopak wyjechał za granicę. Przed wyjazdę było nam dobrze, często się spotykaliśmy i w każdej wolnej chwili do mnie dzwonił. Teraz od nie dawna stał się bardzo oschły, woli oglądać po pracy telewizor lub robić wiele innych rzeczy niż ze mną porozmawiać. Niby rozmawiamy ale bardzo krótko. Ustalone mamy że jak przyjedzie w sierpniu to robimy zaręczyny. Ale nie jestem tego pewna. Proszę doradźcie.

Gość gość
właśnie się okazało jak bardzo twój facet cię kocha - no ale nic to, "może po ślubie się zmieni" ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Przed wyjazdĘ?

Gość gość
Rob tak jak czujesz, pogadaj z nim szczerze, powiedz czego sie obawiasz. ..

Gość gość
on już pokazał gdzie ją ma!

Gość gość
Jeśli już teraz nie jesteś pewna to znaczy że coś jest na rzeczy. Nie ignoruj swojej intuicji, ponieważ intuicja to nasza potężna broń kobieca którą często lekceważymy i fatalnie na tym wychodzimy. Ja - przez 8 lat związku nie byłam pewna, w końcu się rozstaliśmy i odżyłam. Szkoda tylko straconej młodości. Powodzenia :)

Gość takiejeden964
pyta sie na kafe czy ma wyjsc za chlopa :D

Gość gość
Wyjdz za niego, jestem ciekaw co bedzie dalej. Masz tatuaze? Nazwiecie gówniaka Brajan?

Gość gość
A mnie śmieszy stwierdzenie o ustalonych zareczynach. Haha nie pojmuję tego chociaz wiele par tak robi. Wg mnje ustala sie wspólnie ślub. A zareczyny to ustala se facet i to tylko on. A ty masz tylko powiedziec tak lub nie.

Gość gość
zareczyny sie ustala, a to o czym piszesz to oswiadczyny

Gość gość
Prowo.

Gość gość
Czyli w mysl tego ze zarecznyny sie ustala i ustalone sa na sierpien to znaczy ze para jest juz po oswiadczynach czyli autorka juz powiedziala swojemu fagasowi "tak" , a w sierpniu to juz tylko będą komunikowac rodzicom ze zamierzają sie pobrac. Dobrze mysle?

Gość gość
Widzę że niektórzy ludzie nie potrafią zrozumieć dziewczyny, ona tylko spytała o rade a nie żeby z niej się wyśmiewano. Moim zdaniem porozmawiaj z nim szczerze