Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez was wkurza program Ewa gotuje

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak inni, ale nie mogę scierpiec tego syfu... Baba sztywna jak tyka grochowa, ten jej sztuczny, udawany uśmiech mnie po prostu poraża... Zawsze wystrojona jak na bal, nie wiem to miała być jakaś wizja idealnej kobiety- rodem z 19 wieku- zero polotu, nic nie ma do powiedzenia... ma się szczerzyc i wypinać piersi...oglądam często programy Makłowicza, kiedyś Kuronia, albo Okrasy i niebo do ziemi...

Gość gość
no to po co oglądasz, jakiś przymus masz? masz kilkadziesiąt innych kanałów. A najlepiej w ogóle wywalić telewizor, co szczerze polecam

Gość gość
nie podoba ci się to nie oglądaj nie rozumiem takich bab jak ty :O moja matka raz oglądała zrobiła pierogi według przepisu i były bardzo dobre

Gość gość
tak. biust musi byc wyeksponowany. poza tym Ewka teraz reklamuje internet cyfrowego polsatu - ponoc dziadostwo jakich malo, nie dajcie sie skusic. no i pamietam, ze tankujac na Orlenie swego czasu na 1/3 produktow widzialam logo "Ewa poleca", na poczatku byla tam jej twarz, potem zrezygnowano bo chyba jej podobizna nie licowala z powaga papieru toaletowego, folii do pieczenia, kociej karmy itd. ogolnie w tym programie same niedietetyczne ciasta widzialam, wiec nie ogladam. Pomimo, ze Maklowicz gotuje typowo pod facetow i w tym stylu to uwielbiam ogladac, bo zawsze cos ciekawego z danego regionu mozna sie dowiedziec i ma fajne poczucie humoru.

Gość gość
nie podoba ci się to nie oglądaj nie rozumiem takich bab jak ty pechowiec.gif x ale co tu trudnego do zrozumienia, wy nigdy nie zastanawiacie się nad swiatem? Nie oglądam z reguły tego programu, podobnie jak np. Trudnych spraw, czy Dlaczego Ja, ale czasem ta głupota az przyciąga, tzn nie mogę uwierzyć, jak można robic taki szajs i kto to ogląda....

Gość gość
Biustu nie eksponuje. Nie ma nigdy dużego dekoltu. Jest ładna. Uśmiecha się rzeczywiście sztucznie, ale mi to nie przeszkadza, bo nie wygląda mi na wredną sukę. Lubię jej programy bo dobrze gotuje.

Gość gość
"ale co tu trudnego do zrozumienia, wy nigdy nie zastanawiacie się nad swiatem? " x x ja się zastanawiam i nie mogę pojąć jak takie istoty jak ty chodzą po tym świecie nic tylko obgadać i zbluzgać a i ta nieomylność i wszechwiedza to że się tobie nie podoba to nie znaczy że innym też gdyby program nie miał oglądalności toby nie był emitowany a jednak ktoś to ogląda i cię to wkurza może za bardzo egocentryczna jesteś zastanów się nad sobą i daj innym żyć

Gość gość
Bo to jest jakaś miss Polonia dawna, nawet nie wiedziałam, w tym programie robi za prezenterkę po prostu, ale moim zdaniem jej to nie wychodzi w ogóle

Gość gość
gdyby program nie miał oglądalności toby nie był emitowany a jednak ktoś to ogląda i cię to wkurza x przeraża raczej, poziom inteligencji w Polsce... To nie moja kolezanka, wiec o jakim obgadywaniu mowa? A jak ciebie to wkurza, ze ja mam ochote pogadać o tym programie, to kto ci kaze pisać? Wyłącz komputer i po sprawie.

Gość gość
"przeraża raczej, poziom inteligencji w Polsce.." x x oh a ty jaka jesteś inteligentna :D srasz wyżej niż dupę masz

Gość gość
trudno mi zrozumieć po co oglądasz coś czego nie lubisz.... to jakiś rodzaj masochizmu?

Gość gość
dzisiaj to był po prostu pierwszy kanał na jaki trafiłam po właczeniu tv, a co najgorsze, bateria w pilocie wysiadła i nie mogłam przełączyć, więc chwile oglądałam to g.... w tv coraz gorszy s**t dają, na każdym programie papka dla bezmózgów, przerywana durnowatymi reklamami.. Ale ja tak- wyżej sram niż d**e mam, bo powinnam się ekscytować telenowelami brazylijskimi i Trudnymi sprawami, Małolatami, czy co tak jeszcze leci... Wojownicze zółwie Ninja to przy tym jest poezja... LOL

Gość gość
Mnie tez irytuje w programie, wiec nie ogladam. Jednak Wachowicz zachowala sie z wielka klasa, kiedy Makłowicz z ktorego zrobila gwiazde, stworzyla i wypromowla, ja wystawil, wlasciwie oszuklal, zabierajac JEJ program dla siebie i swojej rodzinki. Kobieta ma wielka klase, rzadkosc. Na gwiazde od gotowania sie nie nadaje, ale coz sparzyla sie na Maklowiczu...

Gość gość
oj no miala jakas firme Promiss Wachowicz tak? produkowała program z Makłowiczem? no trudno zdarza sie. oby tylko kasa byla uczciwie zarobiona, a nie z dziwnych koneksji z psl-owskimi politykami :P

Gość gość
Jej strasznie irytujące prowadzenie programu. A już szczególnie wkurza mnie jej "dukanie" , bo po każdym słowie robi pauzę, normalnie nie potrafi sklecić zdania bez tych irytujących spacji :/ Nie da się przez to oglądać niestety.

Gość gość
A ja Wam powiem, że pierwszy sezon był słaby, bardzo słaby. I też tak jak Wy się nabijałam, że jak się ma firmę producencka to się można wyprodukować w roli głównej. Ale widać, że się nie poddawała i jakiś czas temu, przypadkiem trafiłam na ten program i było mi po prostu bardzo miło podczas oglądania. Ewa jest cały czas usmiechnięta, wcale nie mam poczucia, ze sztucznie, ładnie wygląda, kobieco i jest bardzo życzliwa dla swoich gości. A co do produktów z twarzą Ewy i że poleca to kupuje je w sieci Delikatesy Centrum i nigdy nie żałowałam zakupu. Jak mam wybrać droższy dżem ale widzę, ze jakiś o połowę tańszy poleca Ewa - biorę. Zawsze jestem zadowolona :)

Gość gość
Mnie nie denerwuje ta baba! Mnie wq... chciałaby z siebie zrobić Nigellę Lawson.. jakiento sztuczne i żałosne..

Gość gość
A Ty jestes bezmozgiem i dnem, skoro ogladasz telewizje. Inne programy nie sa lepsze od jakiejs wachowicz. Telewizje ogladaja muly umyslowe bez ambicji.