Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wszystkie dzieci są ładne tuz po porodzie, to ma paskudny ryj

Polecane posty

Gość gość
Mało które dzieci są ładne zaraz po porodzie,najczęściej przypominają kosmitów, wielka głowa,duże oczy o dziwnym kształcie i ciałko mniejsze od głowy....Mi się moje dzieci też nie podobały zaraz po urodzeniu :P

Gość gość
No cóż mój Filip był śliczny.

Gość gość
moj filip tez byl sliczny :D:D:D hahaha ale tak na serio autorka ma racje :) moj Filip byl ladnym dzieckiem nawet polozne mowily ale obok byla dziewusia co byla strasznie brzydka ! jak plakala taaaaaaaaaką wielka miala buzie ! wogole okropna ... wielka jeszcze a tamm... brak slow.

Gość gość
Dla matki jen dziecko zawsze jest najpiękniejsze... Moja siostra jak urodziła, to było takie pomarszczone i łyse ze szok. Ale po paru miesiącach młody sie wyrobił i teraz jest śliczny, za to taka dziewczyna która znam, dwójkę paskudnych dzieci powiła, o do teraz sa brzydkie. Inna dziewczyna ma córkę, wygląda jak mały Shrek. A na FB milion zdjęć, moja piękna, królewna. Znowoz u znajomej byłam, córeczka cud miód maliny, rozowiutka, gładka skora, piękna po prostu mimo ze rodzice... No brzydcy. Nie ma reguły na to czy dziecko ładne czy brzudkie

Gość gość
Przecież to zdjęcie z urodzin autorki topiku z 2000 roku

Gość gość
Racja, nie wszystkie sa ladne. Ja urodzilam jedno piekne, drugie brzydkie. Drugie po tygodniu bylo ladne, a teraz wyrasta na piekna kobiete jak jej siostra.

Gość gość
Ryj to ma twoja stara, autorze/autorko :)

Gość gość
Wielkie rzeczy... Normalne dziecko tuż po porodzie. Zazwyczaj lepiej wyglądają dzieci po cesarkach. Ale po kilku dobach wygląd dziecka jest już tylko kwestią genów. Tak więc drogi autorze i ty prezentowałeś taki "ryj" tuż po narodzinach...

Gość gość
nie wszystkie dzieci sa ladne w ogole!!! te po porodzie, jak ten na zdjeciu, - przerazic sie mozna :O ale widze sporo dzieci w wieku rok - 3 lata, ktore sa tak brzydkie, i z roku na rok wcale nic im sie nie poprawia, i mozna przyjac, ze po prostu wyrosna na brzydkich nastolatkow i brzydkich doroslych :O w ogole strasznie malo nastolatkw, zwlaszcza chlopcow jest ladnych, zauwazylyscie to? takie chlopskie, plaskie mordy, od razu widac, ze wyrosnie na brzydkiego faceta :O

Gość gość
Moja corka ma dwóch kolegow. Przyjaciele jej. Jeden? Ujdzie w tłoku. A drugi? Jak z obrazka. Piękny jest po prostu. Ładna twarz, oczy i te rzęsy jego. Rodzice niespecjalni tzn ani ładni ani brzydcy-ot nijacy

Gość gość
a mi się nie podobają maluchy które wyglądają tak "dorosło". jak się patrzy na twarz takiego chłopca nie widzi się malucha tylko dorosłego człowieka w wersji mini.