Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna bezdzietna 40latka

Polecane posty

Gość gość

takie zycie to wegetacja,samotne wieczory,swieta,weekendy,urlopy.ile tak mozna? ja mam dosc:-( nic mnie juz nie cieszy,czuje sie podle:-(

Gość gość
To ciekawe ,ja mam 46 lat i od 3 lat jestem w nowym związku. Nastkii to obracaja ,nie mężczyźni, tylko niedowartosciowani idioci

Gość gośćmisia
Hej,wiem,ze,ci ciezko,ale wyjdz poprostu gdzies,na przyklad na jakas impreze,ciezko,mi ktos kiedys dal taka rade:usmiechaj sie,chocby dlawil cie bol,smutnych ludzi nikt nie chce znac,wszystko sie zmieni,pomysl o kims,moze mi dopiero cos wyszlo,jestem starsza,choc niewiele,pozdro cieple

Gość gość
moja koleżanka poznała faceta w wieku 40 lat, wyszła za mąż i urodziła dziecko w wieku 43 druga panna 40 lat poznała faceta 40 lat też i to kawalera bez żadnej obciążonej przeszłości

Gość gośćmisia
Ja tez tak mysle

Gość gość
Nie ,ma 44,a poprzedni miał 35.

Możesz zaklinać rzeczywistość historiami z "Pani domu" ale fakty są takie, że jak nie znalazłaś faceta do 30 roku życia to już nie znajdziesz.

Gość gośćmisia
Ja mam42,moj maz 38 kochamy sie,jestesmy od kilku miesiecy malzenstwem,para od kilku lat,wiek nie wazny,ktos tu ma kompleksy

Gość 40latek
Ja wole 16 latki. :) i moge byc dla starych rur "niedowartosciowanym idiota" sram na staruchy. :P

Gość gośćmisia
Nie ma regul na zwiazki,nigdy nie wiadomo co sie stanie i kto z kim bedzie

Gość gość
Zycze Ci bys kogos znalazla. Wbrew roznym opiniom znalezienie partnera jest mozliwe w kazdym wieku. Zajmij sie najpier soba, pokochaj siebie a przyciagniesz kogos wartosciowego. Duzo kobiet nie zdaje sobie sprawy, ze ich wlasna podswiadomosc blokuje poznanie kogos. Poczytajcie troche na ten temat a zmienia wam sie poglady na milosc. Pozdrawiam poszukujace panie

Gość gość
Odezwał się 40 letni "mlodzieniaszek":-D

Gość gośćmisia
To sobie sraj na siebie staruchu

Gość 40latek
Sram na sfrustrowane samotne staruchy takie jak wy! :D

Gość gośćmisia
Tu jest mowa o uczuciach,a nie o seksie,ja jestem mloda i pozatym tez zycze ci40stko prawdziwej milosci,pozdro cieple

Gość gość
Moja ciotka wyszla za maz w wieku 46 lat. To jej pierwszy maz.

One nazywają takich niedowartościowanymi, a ja nazywam je przeterminowanymi. Nikt nie chce przeterminowanych produktów 40 letnie obwisy.

Gość gość
Mam 47 lat,przez jakiś czas spotykałam sie z 29 latkiem. Bardzo przystojny, do tego piękne ,wyrzeźbione ciało. Ale mentalność... przepaść, dlatego zakończyłam to. Jak Ty 40 latku wytrzymujesz z 16tkami,nie wiem.No chyba,że tylko je bzykasz, a to oznacza, że sam masz mentalność nastolatka.

Gość gośćmisia
To tylko twoje puste slowa,jak ty40 letni starcze,ha ha mnie to nie dotknelo masz kompleksy poprostu

Gość gość
To sa stare rury, ale ciesze sie, ze sa i tacy co takie biora bo to oznacza wiecej mlodych dla mnie. :D

Gość gość
Oj zdziwilbys się jak może wyglądać 40 letnia kobieta gdy dba o siebie. Nie tylko nie ma żadnych zwisow, a!e. Icialo wręcz piękne. I pisze to 30 letni mężczyzna. Miałem romans z 45 letnia kobietą.

Gość gośćmisia
Idz do psyhiatry lecz sie poprostu,mnie nie obraziles poniewaz jest wolnosc slowa,a kultura to sprawa indywidualna,jak chcesz tak rob

Gość gość
'One nazywają takich niedowartościowanymi, a ja nazywam je przeterminowanymi. Nikt nie chce przeterminowanych produktów 40 letnie obwisy.' Tyle, że ty jesteś uczuciowa ameba.

Gość gość
Ameba uczuciowa...nick masz wręcz idealny ,do swojej osobowości:-D brawo Ty..

Gość 40latek
Najlepsze sa nastolatki, a nie jakies chodzace zombi. :)

Jak pukałeś stare próchno to jasne, że go bronisz, bo nie chcesz przyznać przed samym sobą jakim desperatem byłeś. Albo nie widziałeś nigdy nagiej 20 latki, albo masz problemy z oczami jeśli uważasz, że można je porównywać.

Gość gośćmisia
To do tego,kto obraza kobiety i wogole do wulgarnych