Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallik11895

Panią, chęTną Na..

Polecane posty

Gość Mallik11895

Czesc jestem Michał mam 22 lata . Jestem dosc przystojny Mam 182cm wzrostu Bardzo dobre ruchy oraz.. Pasje ! Moja pasja jak i spora zagadka to wy kobiety.. Zaczeło sie to okolo czterech lat temu.. Poznalem dziewczyne z ktora zrobilem to . Poszlo mi nadzwyczaj sprawnie ! Bardzo mile uczucie.. Kiedy kobieta , nieco strasza , bardziej doswiadczona . Doznaje sporego orgazmu . Co nakreca mnie ... A partnerke wprawia w stan euforii. Od pewnego czasu jestem sam.. Zbytnio nie szukam milosci chodz nieco czasem brakuje jej.. Chce poznac kobiete ktora spragniona jest milego dotyku wszedzie tam gdzie milo moze byc.. Z tego wzgledu zapraszam mila dziewczyne na spotkanie , najlepiej hotel czy pensjonat.. Lubie dojrzale kobiety jak i te mlodsze .. Milo byloby poczuc kobiece ksztalty..! Jesli bylabys chetna na znajomosc , byc moze nawet po przyjacielsku Jestes otwarta , chetna na nowe doswiadczenia ? Chetnie polozysz sie przede mna .. Oddasz swoje cialo pod moja opieke , zaufasz mi i zechcesz odleciec .. Prosze bardzo ! Czekam.. Mozesz lezec na plecach.. Brzuchu lub nawet rozlozyc nogi . Chetnie wymasuje twoje plecy , piersi lub brzuch . Zabiore sie rowniez za twoje uda i stopy ! Mysle ze jesli lubisz sie pocalowac a bedziemy juz nieco blizej . Mozemy to zrobic bo rowniez to lubie ! Mysle ze z moim zamilowaniem oraz twoim oddaniem , jesli byc moze dasz jakies wskazowki . Mozesz miec dobrze.. Musze przyznac ze od okolo pol roku tesknie za kobiecym cialem.. Brakuje mi miejsca gdzie wkladalem swojego sztywnego penisa . Kiedy wczesniej rekoma rozgrzewalem rozciagajac dokladnie wszystko zlizujac .. Zaczne zlizywac od ust jesli lubisz , jesli nie to od szyi .. Sama wcisniesz mi do buzi swoje piersi .. Potem zejde w dol i karzesz zlizywac mi swoj brzuch . Pewnie nie odmowisz kiedy zlapie za twoj wzgorek lonowy ! Twoja lechtaczka , wargi sromowe i moze o***t . Nie moglybeda sie doczekac kiedy wylize je sobie . Robiac ci pozniej prawie meczacy masaz twoich rozrodczych narzadow ! Bardzo chetnie wejde w ciebie najglebiej ! Palcami wypieszcze Cie w srodku , tam tylko gdzie zechcesz ! Chce zebys byla cierpliwa , otworzyla dla mnie swoj o***t . Gleboko Cie spenetruje , cala reke trzymajac w srodku . Chce fantazjowac .. Moze tez masz ciekawy pomysl ... ? Glownie nie chodzi mi tutaj o bzykanie lecz jesli bedziesz mocno napalona jestem gotow ci to zrobic w stanie ! Podejrzewam ze bede mial silne parcie zeby spuscic sie przy tobie lub w ciebie uparcie ! To jednak zalezy czy bedziesz zadowolona , gra wstepna byc moze szalona ! Bedziesz sie wila po poscieli , bedzie najbardziej mokro jak tylko to zrobic zdolam ! Chcesz pozowac przy mnie , w zupelnosci sie dla mnie oddac ? Chetnie zostaniesz moja przyjacioleczka ? Jestem na Ciebie gotowy ! Jestem gotowy zeby cie poznac ! Wlkp Poznan .

Gość gość
mozesz wkladac penisa miedzy zeberka zeliwnego kaloryfera