Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 33 lata i chetnie poznam 16 latke :)

Polecane posty

Gość gość
To fajny wiek lecz mam 18 lat i mam 20- stolatka a nie dziadka 33 lata.

Gość Adam z Wawy
Mam 34 lata. Jestem z W-wy. Chętnie poznam młodą dziewczynę na miłe chwile we dwoje. Pisz lovelock@interia.pl

Gość gość
s********j

Gość gość
lovelocczek to szuka i mlodych i starych jakis desperat co go nikt w realu nei chce czy co? moze napisze do ciebie ziomus, podszyje sie za malotate, wysle stockowe zdjecie i umowie sie z toba by zrobic ci fote o przedstawic na forum jaki mongoł z ciebie, hm? lubisz zdjecia, osiołku?

Gość gość
Lovelock? Ato nie jest przypadkiem majl koke?

Gość prawik29
dlaczego 30latek nie może być z nastolatką? za każdym razem jak wyjdę na miasto to widzę tyle pięknych młodych dziewcząt aż się we mnie wszystko gotuje. i mam przyjąć do wiadomości że to już nie dla mnie? mam się z tym pogodzić i to zaakceptować? i co mam się teraz ślinić na widok starych bab 30letnich? natury nie da się oszukać.. a może machnąć ręką na to wszytko? może i to byłoby wyjście ale tak się nie da bo hormony nie pozwalają.. skoro po przekroczeniu 30tki nie można już się związać z fajną młodą dziewczyną to skąd czerpać motywację do życia, pracy, samodoskonalenia? :( nie ma już się po co w życiu starać.. :O

Gość gość
prawik29 dziś podaj @, widze ze wreszcie ktos na poziomie...

Gość gość
może być 16latka pod warunkiem że jest czysta i niewinna, niestety nawet w tak młodym wieku wiele dziewczyn jest zbrukanych przygodną kopulacją i nie nadają się już do wspólnego życia w związku małżeńskim

Gość gość
Czysta i niewinna szesnastolatka nie będzie zainteresowana trzydziestolatkiem. Ona kocha romantycznie , chłopaka w stylu Biebera albo kolegę z liceum a nie trzydziestolatka który obiektywnie jest młodym facetem ale dla niej jest po prostu stary.