Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydliwi tesciowe

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam dosyc daleko od moich tesciow,ktorzy sa w starszym wieku 74lat. Przemili,kochani,naprawde do rany przyloz bardzo prosci ludzie. Teraz przylecieci nas odwiedzic w naszym nowo wyremontowanym domu. I tu zaczyna sie problem...moja tesciowa jest tak obrzydliwa az mnie mdli! Brudasy,bez kultury. Tesciowa w pierwszy wieczor spytala sie czy nie bedzie problemu jest co rano bedzie prac sobie recznie jej male przescieradelka,kotre podklada sobie w nocy,gdyz nie trzyma moczu. Kurde! Moje lozko..pomyslalam.Spytalam sie czemu nie uzywa wkladek,a ona,ze nie wpadlo jej do glowy..w nocy wstaja siku,nie zamykaja wogole drzwi w lazience i budza nas obrzydliwym dzwiekiem sikania,pierdzenia itd. Czesto po ich wizycie w lazience plywa resztka kupy albo niespuszczone siki!wiem,ze u siebie w domu splukaja na pol spluczki dla oszczedlosci wody. Po kozystaniu z lazienki nie myja wogole rak,co mnie strasznie obrzydza,gdyz nastepnie dotykaja pilota,i mebli w kuchni. Tesciu silajac robi kaluze pod toaleta! Trzeba uwazac aby w to nie wdepnac a ja mam juz schizy chodzic do wlasnego kibla! Raz ide po tesciowej do lazienki a tam kolo toalety na scianie odbity palec z kupy! Maz posprzatal. A wczoraj tak sie naobrzerala rano,ze podobno nie dobiegla do kibla! A tam bruzda gowna na podlodze! Pobiegla wyprac obrobione majtochy w drugiej lazience gdzie zostawila plamy wody koloru brazowego..na bialym dywaniku kawalek gowna.A dzisiaj otkrylam,ze w drugiej lazience chodnik pod spodem byl rozmazany w w jej gownie! Bleee...a zostal jeszce tydzien!!

Gość gość
Pozatym jak moja tesciowa je to wszystko jest wokol jej zasyfione,gorzej niz dziecko! Niesie herbate to polowe wyleje po drodze,stanie na to kapciem a potem zapierdziela po bialym dywanie! Je troche jak zwierzatko,nie umid urzywac noza i zawasze ma upierdzielone cale dlonie bo pomaga sobie rekami :/a potem dotyka wszystko dookola. Pozatym uzywa moja gabke pod prysznicem,lezy na podlodze cala we wlosach lonowych! Moj grzebien i antyperspirant w kulce!bleee

Gość gość
ale jednak wychowała Ci Twojego wybranka, ukochanego i jedynego mężczyznę na całe życie ............

Gość gość
Autorko,pozwól że nie uwierzę w te banialuki:) a obrzydliwa to jestes ty i na dodatek poje....na,wal do lekarza to się leczy choc debili leczy się w zakładzie zamkniętym bo są szkodliwi.

Gość gość
przecież to ten dyżurny kretyn kafeteryjny