Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża po pettingu.

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Temat jest popularny.. ale... cóż. mam 16 lat, co jest może wstydliwe, uprawialiśmy z chłopakiem petting. Wiem, że jestem młoda itd.. nadal jestem dziewicą. Nie doszło do ocierania się narządami o siebie.. jedynie sprawianie sobie nawzajem przyjemności przez dotyk. Doprowadziłam go do wytrysku... po czym od razu udał się do łazienki itd... powtórzyło się to 3 razy. Następnego dnia miałam mdłości, chciało mi się wymiotować. Stwierdziłam, że to może zatrucie. Zaniepokoiło mnie, że moje sutki są powiększone, czerwone i bolą. (petting był w czwartek, piszę w niedzielę). wczoraj zauważyłam białą maź. w czwartek powinnam dostać okresu, więc pomyślałam, że może to przed nią, choć nigdy tak nie miałam... bolą mnie jajniki, dziś zemdlałam, lecz może to przez zaduch. Bardzo się boję, wiem, że się nakręcam i szansa ciąży jest mała... ale jednak proszę o jakiekolwiek zdanie na ten temat. sama uważam się jeszcze za dziecko, więc... :(

Gość gość
jakie dzieci. Piszczcie do siebie z k***y syny. Cosmic gate friday night yeah! Chuj jej i wam w d**e!