Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem inna niż dziewczyny

Czy jestem chłopczycą?

Polecane posty

Gość Jestem inna niż dziewczyny

Witam. Otóż zaobserwowałam u siebie, że jestem inna niż teraźniejsze dziewczyny. W przeciwieństwie do wielu dziewczyn nie słucham tych wszystkich Bars and Melody, Selen Gomez i innych takich, po prostu nie słucham Popu, bo go nienawidzę! Słucham muzykę elektroniczną oraz do tego lubię sobie pograć w Fife lub inne sportowe gry. Lubię oglądać piłkę nożną, a w szczególności kibicować, czego połowa dziewczyn nienawidzi. Nie maluję się oraz nie używam biżuterii, nie przepadam też za mocno umalowanymi dziewczynami, z piersiami wielkośc***iłki nożnej, pośladków napompowanych jak balony, bioder szerokich jak słoń. Wkurza mnie strasznie Nicki Minaj i te inne robiące z siebie lalke Barbie ... Czuję się bardzo nieswojo w różowych i takich dziewczęcych ciuchach, najbardziej w spódnicy bądź sukience, dobrze mi w ciemnych odcieniach. Wstydzę się bardzo dziewczyn, najbardziej starszych ode mnie bądź rówieśniczek, chłopaków w ogóle, po prostu czuję się z nimi bardzo bezpiecznie oraz mam do nich zaufanie, moim zdaniem w ich towarzystwie jest mi lepiej. Nie cierpię związywać oraz czesać włosów, najlepiej się czuję w rozpuszczonych, w dodatku przy czesaniu włosów się drę, bo po prostu nie wytrzymuję z bólu. Nienawidzę tańca, moim zdaniem to okropne i bolesne, za śpiewaniem również nie przepadam, jakoś wolę muzykę bez śpiewania. Zawsze bardzo chciałam odwiedzić Czarnobyl, ogólnie bardzo interesuje mnie Ukraina, w końcu to jeden z moich ulubionych krajów wraz z Syrią. Interesują mnie gry o tematyce sportowej, walki, bitwy, wojny. Denerwują mnie ten slang typu Cool, Lol, Baby, XD, XP, Nope, Tag, Ńje, Koffam, Bff oraz inne tego nieprzyjemnego w brzmieniu typu słowa, dlatego ich nie używam, a na samą myśl mnie mdli. Dodam jeszcze, że nie cierpię tych wszystkich seriali typu Violetta oraz tego całego Disney Channel, w dodatku odkąd żyję na świecie nigdy nie oglądałam tych okropnych seriali! Zawsze wolałam te stare, dobre bajki typu Myszka Miki, Zygak Mcqueen, Toy Story, Lego, Żółwie Ninja, Spongebob, które i tak dalej, do tej pory oglądam, już lepsze to niż te wszystkie Wspaniałe Stulecia czy co, bo to jest po prostu nudne, bardzo nudne! Tak samo jakoś nie ciągnie mnie do Anime, Mang i tej całej Japonii. Bardziej od oryginałów piosenek wolę oglądać ich parodie, tak samo jak przykładowo świnki Peppy, i nie oglądam tych wszystkich Vlogów modowych, bo to głupie i nudne! O wiele bardziej wolę oglądać gry! Dodam, że nie oglądam Youtuberek. No i jeszcze jedno, VVKU*VVIAJ0M mnie te wszystkie Facebooki, Instagramy, Twittery, Snapchaty, Tumblry, Musicallly i reszta idiotycznych portali społecznościowych, które kiedyś były fajne, coś się dziadło, a teraz tylko w kółko Selfie umalowanych nastolatek, które mimo swojego wieku wyglądają jak osiemdziesięcioletnie babcie. Oczywiście nie chciałam nikogo urazić, a jeżeli tak się stało to przepraszam, ale to tylko moje zdanie. Czy muszę być taka sama jak inne dziewczyny, czy waszym zdaniem jestem chłopczycą?

Gość gość
Nie jesteś chłopczycą, jesteś normalną dziewczyną, z własnych gustem i tokiem myślenia. Gratuluję, oby tak dalej! Dawaj przykład reszcie nastolatek, które myślą, że są ''KÓL''.

Gość gość
Nie jesteś chłopczycą. Po prostu masz własne zdanie, własny styl, własny tok myślenia - i mi się to podoba! Nie patrz na opinie, zdanie innych, jeżeli czujesz się w czymś, z kimś dobrze to niech tak pozostanie! Nie musisz być taka jak inni!

Gość Turkuć
Jesteś....fajna. Co do anime polecam Death Note. Może się przekonasz, że nie kazde anime musi być lukierkowo-cukierkowe.

Gość gość
Wszystko ujdzie tylko nie obcinaj wlosow na krotko na lesbo mamuske juz nawet te spodnie 24 /h ujda tylko nie krotkoe wlosy

Gość gość
Jesteś chłopczycą :) Powinno się to zmienić jak trochę podrośniesz.