Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysyp rozwodów po 50tce. Dlaczego tak późno?? Nowy trend?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio często i to bardzo słyszę o przykładach kobiet, które zdecydowały się rozwieść dopiero po 50tce. Dlaczego dopiero wtedy? Dlaczego na starość dopiero i po co było się tyle lat męczyć? Bo w to, że nagle wszystkie te pary zaczęły mieć problemy dopiero po 50tce to nie uwierzę. Przykłady z mojego podwórka? Moja ciocia przez 40 lat była z mężem alkoholikiem. Miała cierpkie życie, Dopiero teraz pod 60tkę myśli o odejściu. Koleżanka mojej mamy - to samo, wiek 55 lat. Przykłady z show biznesu: Kozidrak, Sharon Ousbourne, szereg innych. dlaczego dopiero tak późno???

Gość gość
A co ci odpowiedziala ciocia jak ja o to zapytalas?

Gość gość
Pewnie dzieci chcieli odchowac.

Gość gość
dzieci już dawno odchowane. Co namniej 8 lat temu ostatnie wyfrunęło z "gniazda" A ciocia? nagle jej się zebrało, twierdzi że wujkowi się pogorszyło. Taaaa....

Gość gość
lepiej pozno niz wcale:)

Gość gość
Bo dociera do nich, ze ich maz nie potrzebuje zony, a pielegniarki, za ktora nie chca robic.

Gość gość
Bo sa juz k***a zmeczone tym szczesciem rodzinnym...

Gość gość
Na stare lata kazdy chce miec spokoj. Dzieci odchowane, mniej imprez, na ktore "wypada" chodzic z chłopem, seks juz tez nie jest az tak wazny. Poza tym to kobiety dojrzale, maja w nosie co "ludzie powiedza", nie sa zalezne od rodziny. Chca nareszczie zyc po swojemu, a nie pod czyjeś dyktando. Poza tym facetom w tym wieku odbija, druga mlodosc, moze kobiety widza mniejsze lub wieksze skoki na bok i nie chce im sie tego tolerowac - bo w imie czego...

Gość gość
Rozwodow rocznie jest ok.67 tyś.wiec z tymi 50-tkami to nie trend tylko w twoim środowisku tak sie trafiło,przypadek.Ludzi mnostwo się rozwodzi,takie czasy,że kobiety sie nie boją,sa niezależne,itd,itp.

Gość gość
Wiecie ale jak one mialy mniej lat to rozwody byly nie do pomyslenia. Dopiero od kilku lat nikogo rozwod nie razi.