Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytałam smsy z telefonu synowej i jest mi żal jak ona mnie wyzywa

Polecane posty

Gość gość

Pisze do swoich koleżanke że jestem wścibska, że mnie nie lubi, że gdyby mogła to by się wyprowadzila jak najszybciej. Jestem lekko załamana z tego powodu. Pisze do tego że po urodzeniu swojego dziecka- mojego wnuka - wyprowadzi się do swoich rodziców. Co mam zrobić?

Gość gość
haha nie no nie jesteś wścibska co za oszczerstwa. Tylko tak dalej! :D

Gość gość
no wlasnie a gdzie tam zaraz wscibska, to ze czasami przegrzebiesz jej telefon to tak z troski o nia :P, jak ona może BEZ POWODU cie tak oczeriac...:P

Gość gość
No pewnie szukalas smsow do zekomego kochanka synowej a tu taki conk. Prowo slabe.

Gość gość
Slabe to provo... bardzo

Gość gość
PROWO krowo...

Gość gość
Dlatego mnie oskarżacie?? Jestem dobra teściową. Kocham swojego synka. Chciała dla niego lepiej. Jestem pewna jej gruba dupa mu sie nie podoba. Ja z ojcem do tej pory uprawiam seks. A oni?? Ona mu nie daje:( myślałam ze ma kochanka. Trudno będę musiała poradzić mu jakas pani la do towarzystwa. Bo jak on wytrzyma bez bzykania??

Gość gość
12:06 idiotko przestan pisać prowokacje bo cię ośmieszę, mam dostęp do tego skąd kto pisze, łatwo można dojsc co to za persona. Znam sie na takich sztuczkach,. Weź leki i daj se siana proponuje nie odpisywać TROLLICY