Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykamy się tylko w tramwajach i nigdzie więcej

Polecane posty

Gość gość

ja z moim chłopakiem jestem w 4 miesięcznym związku, poznaliśmy się w tramwaju gdy zepsuły się drzwi i nie dało się wyjść, wtedy pogadaliśmy dobre 2 godziny było bardzo miło i czas płynął szybko. Zorientowaliśmy się że jeździmy w tym samym kierunku do pracy to i zaczęliśmy się poznawać w tramwaju. Nawet poznaliśmy linie przesiadkowe na których się przesiadaliśmy razem i ciągle w tramwaju siedzieliśmy razem. Pewnego deszczowego dnia w tramwaju jadąc z pracy on wyznał mi miłość i ja też nie pozostawiłam go bez odpowiedzi, tak zostaliśmy parą. Już kolejny tydzień specjalnie udawaliśmy że przegapiliśmy przystanki żeby dłużej jechać w tramwaju, razem, za ręce. Romantycznych przejazdów tramwajowych nie było końca, on patrzył mi głęboko w oczy, uśmiechał się, dotykał i okazywał swoje uczucia. Wiedziałam, że to ten, jedyny na zawsze, poznany w tramwaju. Wszystkie moje marzenia i plany z nim związane rozwiał wiatr gdy okazało się że jest kontrolerem biletów i wystawił mi 74 mandaty bo wiedział że wszystkie nasze randki jeździłam bez biletu.

Gość gość
dobre, usmiałam sie :D bede wredna ale nigdy bym na kanara nie spojrzała :D

Gość gość
ale te mandaty byly bez pokrycia i zazadal lapowki,a ja te rozmowe nagralam(przypadkiem mialam walkmena) i podalam go do sadu,sprawa za jakis czas

Gość gość
Wspolczuje

Gość gość
ale on mial czlowieka w sadzie i sprawa rozeszla sie po kosciach