Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Nie mam orgazmu facet

Polecane posty

Za cholerę nie mogę dojść ani sam, ani w partnerce. 40 minut seksu i nic, ani nie opada ani nie tryska. Tak mnie to wkurza, a z drugiej strony zaczynam się bać. Czy to może znaczyć, że potrzebuję silniejszych bodźców? Nie wiem o chodzi, nie mam problemu z niczym, ani twardością, ani postawieniem go kiedy chcę, ale no kvrwa nie dochodzę. Miałyście takich partnerów? Jak żyć? Czy to jest impotencja?

Może warto pójść do seksuologa. Może masz jakąś blokadę psychiczną, uczuciową? Wybrałeś sobie ciekawy nick i być może dużo mówi o Tobie. Mój nick o mnie też dużo mówi, gdyby się zastanowić, co prawda nie chodzi o zapach, ale o coś na pewno.

Ciągniesz do g****a i dlatego weszłaś na mój temat :D Jestem psychopatą i nie mam uczuć, dlatego mam taki nick. Nie wiedziałem, że mężczyzna może mieć blokadę psychiczną w seksie :D Poważnie, nigdy się z tym nie spotkałem.

No widzisz. Strasznie źle o sobie myślisz. G****o? Tak, wyobraź sobie, że psychika determinuje również choroby, mówi się wtedy, że są to choroby psychosomatyczne. Zatem brak wytrysku to mały pikuś objawowy przy nich. Pozdrawiam :)

Gość Piotr2017
Moze za duzo sie masturbujesz? Mi ostatnio sex sie nudzi z moja kobieta no jest monotonia.......pragne 3 lub 4 katu ale on a sie nie zgadza :(

Gość gość
Trzeba było się nie obrzezywać.

Gość gość
Rozpiera ttala mnie mucha wysyłająca wszystkich do psychologów i na terapie

Gość gość
mucha korzysta z porad psychiatry to poleca szkoda że u niej efektów leczenia nie widać

Gość gość
To nienormalne

Ale ja leczę się psychiatrycznie. Gdyby nie fakt, że od dawna nie zmieniałem leków, to rzeczywiście uznałbym, że to ich wina. Nie masturbuję się zbyt często (raz na dwa tygodnie)