Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 500 plus kupuja sobie samochody

Polecane posty

Gość gość

Gadają właśnie w wydarzeniach :D

Gość gość
Skąd niby wiedzą?

Gość gość
nalezy odsunąć ten rząd od władzy bo jest niesamowicie szkodliwy :O

Gość gość
Propaganda POchwy

Gość gość
samochód stał się najpotrzebniejszym artykułem dla dzieci :) i masz socjal, zaczynają się przekręty na koszt podatnika

Gość gość
Bo podobno odkad weszło 500 plus to maja dużo wiecej zlecen na sprowadzanie z zza granicy starych gratow w komisach i twierdza ze to dlatego bo jest 500 plus.

Gość gość
Nie wierzę...sama biorę 500plus, w samochód którym jeżdżę z wierzchu jest o.k. silnik też dobry. Ale wciąż psują się jakieś p*****ly. Najpierw drzwi od kierowcy się zatrzasnely. Później szyby się zacinaly. Później pas bezpieczeństwa był do wymiany. Później klimatyzacja padla- koszt naprawy 2000zl. Teraz z tyłu jedne drzwi się zablokowały. Tym sposobem na naprawę tych wszystkich usterek trzeba wydać kilka tysięcy...A samochód wart może 6000zl. No i wiem, ze jak teraz kupię to powiedzą że z 500plus. Po prostu jeździmy starymi gratami i pora na wymianę.

Gość gość
Przecież każdy wie że 500+ nie był na żadne dzieci tylko jako łapówka dla przyszłych wyborców PiSu, którzy lubią dostawać wszystko za darmo bez zastanowienia skąd się bierze ta iluzoryczna darmocha.

Gość gość
Mój syn za 500 plus kupił sobie airmaxy najnowsze i telefon jaki chciał. To jego kasa. Sąsiedzi patologiczne zamiast dzieciom coś kupić to chleją codziennie i właśnie kupili sobie jakiegoś rupiecia renowke i naje/bani szpanują po wsi.dziś ich zgłosze na policje do opieki społecznej wszędzie. Chu/je pierdo/lone.dostają od państwa miesięcznie trzy koła za nic.a człowiek z********a a oni chleją i wstają o 10 rano dopiero.kurw/y zaje/bane w du/pe.nie mogę. Kur/wica mnie bierze na to wszystko.

Gość kr1984
A może ktoś kupuje samochód żeby być bardziej mobilnym, mieć możliwość dojechania do lepszej pracy a tym samym zapewnienia lepszego bytu swoim dzieciom. Ktoś rozważy taki scenariusz ?

Gość gość
Mój mobilny naje/bany sąsiad nie wozi dzieci do szkoły autem tylko jeździ po piwo do sklepu .taka polityka a co.

Gość gość
Zostanie tak przeze mnie podj/ebany wszędzie ze osiwieje przed czasem.patologia je/bana.