Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowanyyyy

Nerwica lękowa jaki lek najlepszy ?

Polecane posty

Gość znerwicowanyyyy

Witam, Jaki polecacie lek na nerwice ? Bralem Bioxetine i Mozarin i nie za bardzo dzialaly. Wiem, ze psychoterapia najlepsza jest, ale na razie chcialbym sie skupic na farmakoterapii. Co polecacie ?

Gość gość
Seronil 20. Mi pomagał.

Gość gość
Sport i praca nad własnym charakterem tzn. nie skupiać się nadmiernie na sobie i nie mieć nierealnych odczekiwań co do statusu materialnego i miłości. Parę miesięcy i po nerwicy bez leków,ale i tak zrobisz swoje :).

Gość gość
Hehe marzyciel.no ale jak ktoś ma bardzo lekka nerwice to może pomóc. Ja mam ja od szkoły podstawowej.

Gość gość
parogen sertranorm

Gość gość
gość dziś Jak już napisałem i tak zrobisz swoje. Z resztą gdyby psychiatrzy mogli mówić co myślą (a nie mogą z wielu rożnych względów) to byś usłyszała to samo.

Gość gość
Autorze udaj sie do lekarza i on Ci przepisze odpowiedni lek .

Gość gość
Jestem od 4L. Pod opieką psychiatry i co jakiś czas zmienia Mi leki ,dawki i sposób dawkowania. Z powodu nerwicy lękowej i depresji (ta choroba Mi nie odpuszcza)

Gość gość
Jestem od 4L. Pod opieką psychiatry i co jakiś czas zmienia Mi leki ,dawki i sposób dawkowania. Z powodu nerwicy lękowej i depresji (ta choroba Mi nie odpuszcza)

gość 2016.07.11 Sport i praca nad własnym charakterem tzn. nie skupiać się nadmiernie na sobie i nie mieć nierealnych odczekiwań co do statusu materialnego i miłości. Parę miesięcy i po nerwicy bez leków,ale i tak zrobisz swoje usmiech.gif . x Zgadza się ,a leki to dziadowskie zamulacze. Nie rozumiem jak można to brać z własnej woli. Co innego, gdy nie masz wyjścia i lęk przerasta cię do granic wytrzymałości.

Gość gość
medical research: pramolan i seronil (refundowany)i to trzeba wykupywać koło 2 lat i koncerny i ich gadające głowy się cieszą

Gość Justyna

Ja od razu skupiłam na psychoterapii. Po co pakować w siebie leki....jakbyś nadal potrzebował pomocy to polecam Ci skontaktować z moim psychoterapeutą panem Michałem przez stronę psychoterapeuta-online.pl. Zobaczysz jaka poczujesz ulgę 

Gość dfdfdf

XANAX