Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

PERFUMY INTENSE HUGO BOSS

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
S/P/I/E/R/D/A/L/A/J Z TYM 艢MIERDZIUCHEM!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
JESZCZE JAK SOKA NACIAGA Z PRZESY艁K膭, WON ST膭D!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapraszam na swoja aukcje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do przesylki topare dni temu wysylalam perfumy mnneijsze ni偶 te i zapalacilam na poczcie polskiej 17zl. A suko to powiedz sobie np. do samej siebie bo wida膰 po stylu wypowiedzi, ze takie s艂ownictwo jest ci najbli偶sze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo ladne perfumy wiem bo mialam je daaawno. Teraz jak je zobaczy艂am to mi si臋 przypomnia艂y. Pamietam, ze ch艂opak mi kupil... jakies 15 lat temu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez potwierdzam ze sa przepi臋kne ale drogie jak cholera ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drogie bo porz膮dne a nie jakies podr贸by. Naprawde , zar臋czam zapach jest bardzo trwaly. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chocia偶 i tak sprzedaje du偶o taniej ni偶 kupi艂am :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko nie tutaj kochana. Ja kiedy艣 napisa艂am ze mam soir de lune i chce si臋 pozby膰 bo to nie m贸j zapach itp. Zosta艂am zwyzywana od naciagaczek oszustek i wiesniaczek co w 偶yciu nie widzia艂y oryginalnych perfum no to nie mo偶liwe 偶ebym tanio chcia艂a takie perfumy sprzeda膰. A ja reaguje na silne zapachy po prostu 藕le. I sprzeda艂am w ko艅cu kobietka kupi艂a tanio naprawd臋 duuuzo poni偶ej warto艣ci wiec skorzysta艂a jeszcze mi maila z podzi臋kowaniem wys艂a艂a. Ale powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.45 wiesz jedne ju偶 sprzeda艂am pewnej milej dziewczynie z tego forum, wiec licze ze te tez sprzedam. :) Jestem zdania, ze kafeterianki z tego dzialu znaja si臋 na jako艣ci wiec pewnie ze sprzeda偶 tych tez nie b臋dzie problem贸w. No coz u偶ywane perfumy od razu traca na cenie :( co zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kafeterianki z tego dzialu znaja si臋 na jakosci :D rozbawilas mnie :D dla nich to najlepsza jest "perfuma" z kiosku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podnosz臋 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mysia_
Fajny perfum :) Zaluje, ze nie mam teraz kasy bo bym je kupila po takiej cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
perfum? boszsze wida膰 kto tu siedzi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja wole kupic w perfumerii niz na allegro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buahahaha ona sprzedaje polowe flakona buahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tu autorka, w opisie jest zaznaczone, ze to sa u偶ywane perfumy. Nie wiem w czym jest problem? Jest wi臋ksze pol flakona tak naprawd臋 :) Ale perfumy sa pierwsza klasa, oryginalne i kupione w renomowanej perfumerii w Dublinie. Poza tym przeczytajcie sobie opis jaki zamiescilam o tych perfumach lub komentarze np. na stronie Douglasa, wtedy zrozumiecie o czym pisze. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby byly takie cudne to bys juz je sprzeda艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, potwierdzam ze te perfumy sa pi臋kne jednak wybij sobie z glowy, ze kobiety kt贸re tu siedza b臋d膮 w stanie wysuplac kase na te perfumy. :( Po prostu je na to nie sta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.04 poczekaj, poczekaj :) sprzedam na pewno tak jak te poprzednie :) Kupila je dziewczyna kt贸ra w ta sobote bierze slub i wlasnie an ta okazje je kupila :) je偶eli to czyta to serdecznie pozdrawiam :) 14.54, to tak jak ja :) r贸wnie偶 perfumy kupuje wy艂膮cznie w dobrych renomowanych perfumeriach i przewa偶nie za du偶e pieni膮dze. Bo to daje mi pewno艣膰 , ze perfumy sa oryginalne z nie podrabiane. Dlatego polecam te perfumy kt贸re wystawi艂am bo sa j/w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patrze na zdjecie i widze w tle cos dziwnego jakby cos wisia艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.16 :D tj po艣ciel kt贸ra wietrzyla si臋 wtedy w ogrodzie. Zdjecie robi艂am na parapecie aby ladnie wyszlo w swietle dziennym bo robi艂am je smartfonem. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
FLAKONUUUU a偶 boli jak si臋 czyta takie nieuki... Pomijam fakt "perfuma"..Tak jak po艂owa Polski m贸wi "tortA"-nauczcie si臋 analfabetki 偶e po polsku poprawnie m贸wimy "perfumy,flakonu czy tortUUU"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ty autorko po艣ciel na zewn膮trz wynosisz :D o jezzzuu skad si臋 biora tacy ludzie :( wiesz ile jest alergen贸w i zarazkow na zewn膮trz. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jak slysze slowo perfum to az mna wstrz膮sa. Ale czego si臋 mo偶na spodziewa膰 po kafeteriankach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No co... nie boje si臋 alergen贸w ani zarazkow ;) Ale lubie dobrze wywietrzona po艣ciel. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 kosteczkal
Nastepna kt贸ra si臋 boi zarazkow :O przecie偶 je艣li po艣ciel wietrzy si臋 caly dzie艅 to promienie UV zabijaj膮 wszystkie roztocza. Tj bardzo zdrowe i ja tez wynosz臋 po艣ciel na balkon, potem tak ladnie pachnie .

Udost臋pnij ten post