Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego teraz bardziej się promuje 40lub50letnie botoksiary niż młode kobiety??

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie mówcie, że Wy tego nie widzicie...W gazetach, programach tv. Młynarskie, Rozenkowe, Muchy, Kozidraczki i te inne kobiety wcale nie pierwszej młodości. Na prawie każdej okładce jest kobieta 35+, 40+ albo 50+. Kurczę, ludzie, wydaje mi się, że jednak młodość to jest młodość, powinno się ją promować a nie jakieś milfy 40-50letnie, które zajęły miejsce promocji młodości. Teraz widzę że się sztucznośc promuje, bo WSZYSTKIE one bez wyjątku mają gęby ponaciągane u chirurga.... Zastanawiam się czy ludzie naprawdę chcą to oglądać, czy jest po prostu lobby - nazwijmy to jasno - starych bab? Jeszcze kilka lat wstecz pokazywało się głównie 20-parolatki, 30tki, a teraz mam wrażenie że to starzenie się społeczeństwa mediom też się na łeb rzuciło, może na nich też chcą zarobić.

Gość gość
bo tak łatwiej...

Gość gość
LOL bo starzeje sie spoleczenstwo

Gość gość
bo stare próchna dorwały się do żłoba z medycyną estetyczną, wzbogaciły się. przecież matrz co rozenek z mordą zrobiła, wynaciągała wszystko co się dało, wygląda starzej niż przed operacjami, doda to samo, ale cieszą się bo wreszcie mogą byc sztuczne. Mnie stac na operacje ale NIGDY sobie nie zrobię. wole sie zestarzeć z godnością a nie...