Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj sąsiad wozi czterolatka na skuterze bez kasku.

Polecane posty

Gość gość

Jest za to mandat?? Kurde niby przez wieś obok miasta ale droga asfaltowa. Nie zwrócę uwagi bo sie obraza. A ja z siasiadami nie chce miec zatargów. Ale to skrajnie nieodpowiedzialne. Na traktorze tez jeździ z nim bez pasów w odsłonietym bez kabiny. Sadza go za sobą. Ludzie nie maja wyobraźni.

Gość gość
zadzwon anonimowo na policję. Też nie pochlebiam takich skrajnie nieodpowiedzialnych zachowań :/

Gość gość
Mój sąsiad lat 15 wozi swojego brata lat 5 na skuterze. Obaj bez kasku, starszy na pewno nie ma uprawnień na skuter. Ale nie wtrącam się, to nie moje dzieci. Rodzice ponoszą za nich odpowiedzialność, nie ja.

Gość AndźelinaŻuli
zachowanie skrajnie nieodpowiedzialne, pewnie zmądrzeje jak dojdzie to jakiejś tragedii, ale wtedy już będzie za późno, może zamiast dzwonić od razu na policję, to podejdź i zapytaj się czemu naraża tak dziecko, nawet na skuterze czy rowerze kask to podstawa: http://cmcfrombork.pl/2016/01/02/kaski-nolan/ ,taki na przykład, może wystarczy go uświadomić, że nie tylko od niego zależy, czy się nic na drodze nie stanie