Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam poukładanej

Czemu ciężko o poukładaną dziewczynę, bez ciemnej przeszłości seksualnej?

Polecane posty

Gość Szukam poukładanej

Nie chcę takiej, która straciła cnotę na koloniach, w wieku gimnazjalnym. Odpada taka, która miała niezobowiązujące przygody lub umawiała się z kimś bez uczuć na czysty seks. Dziękuję takiej, która co chwilę miała nowego faceta i zaraz z nim spała. Czy przeszłość seksualna każdej dziewczyny musi mieć jakąś rysę na szkle?

Gość gość
A co, chcesz mieć stara dziewice? Poukładanie nie oznacza dziewictwa a ogólne podejście do życia-jezeli myślisz inaczej to dziwny jesteś

Gość gość
Co ci przeszkadza ze kobieta z kimś uprawiala seks? To normalna potrzeba, nie robić tego w dorosłym wieku świadczy o zaburzeniach niestety

Gość Szukam poukładanej
Ja nie mam na myśli dziewicy. Po prostu nie chcę dziewczyny, która w wieku 16 lat robiła po koncercie loda jakiemuś raperowi.

Gość gość
Niestety, ale masz totalnie patriarchalne podejście, co oznacza, że jesteś bardzo ograniczony i można współczuć kandydatce :). Musisz się uwspółcześnić, tym bardziej, że pewnie sam masz "normalne" seksualne doświadczenia :D.

Gość gość
To samo chcialam napisac. Ograniczony bezmozg z autora :) współczuję. Ja na pewno bym nie byla z kims takim. A tak na marginesie to nigdy nie dowiesz sie jak bylo. Znam grzeczne i ulozone panny ktore w swoim srodowisku nic , a jak nadarzyla sie okazja dalszego wyjazdu itd to nagle" pozbywały " sie zasad i robiły orgie nawet z zajetymi a potem potulnie wracały jak gdyby nigdy nic do swoich chlopakow. Grunt to szczerość. Ale po co ja to mówię, skoro do zakutego łba i tak nie trafi

Gość gość
kobieta - egoistyczna, sadystyczna osobowość oprawiająca sie w miłość i wszelkie wartości, która ośmiesza seksualność przeciwnej płci, celem wykorzystywania jej, by odnosić pełną satysfakcje z bycia pożądaną, seksu fizycznego i korzyści. Żyje by posiąsdz jak najwięcej, oprawiając swoją socjopatyczną, egoistyczną, narcystyczną postawe w idee miłości, w kórej strona męska jest tylko instrumentem służącym ich celom.

Gość Szukam poukładanej
Jaki znowu egoizm? Szukam kogoś, kto do mnie pasuje. To wszystko.

Gość gość
Niestety masz racje autorze. Tylko trafiłeś w czuły punkt kafeterianek bo są patologiczne i mają za sobą niejedne przygodne lody w samochodach pod barami czy pod wiaduktami.

Gość gość
Pudło. Ja jestem nieskalana dziewica,pomimo urody i mnóstwa adoratorow. Mam 19 lat. I nie jestem jakaś kłoda, kiedyś chcialam czekać do ślubu a dzisiaj się z tego śmieje. I doszłam do wniosku, ze jednak szkoda mnie na tak niskie istoty jak faceci więc obralam inną drogę. Ide do zakonu. A patologie sobie wsadź ;)

Gość gość
Ja np jestem 25 letnim prawiczkiem, i sprawy seksualne już coraz mniej mnie interesują. Zostanę chyba prawiczkiem, o ile nie pójdę do prostytutki ;)

Gość gość
gość wczoraj Wtedy nie szanujuesz ciała tylko się k***isz i to nie jest normalne bo trzymając cnotę do ślubu szanujesz swojego ciało bo bedziesz uprawiała seks tylko z jednym którym jest na całe życie.

Gość Szukam poukładanej
A ja miałem tylko jedną partnerkę, więc nie jestem żadnym patriarchalnym egoistą o podwójnej moralności.

Gość gość
gość dziś ostrzegam seks wyłącznie po ślubie i tylko z prawiczkiem czystym.

Gość gość
Pewnie jesteś nieatrakcyjny więc cóż to za wyczyn miec mało partnerek. Ceni sie intencje.

Gość gość
gość wczoraj zaburzenie to właśnie uprawiając seks przed ślubem i z każdym w którym jesteś w związku k***iąc się i nie szanować własnego ciała jak to robią porządni ludzie.

Gość Szukam poukładanej
Tak, od razu nieatrakcyjny. Intencje mam bardzo dobre, gdyż moim priorytetem nie jest latanie co chwila na randki, mam ciekawsze zajęcia. Zwłaszcza, że wiele dziewczyn wokół mnie do krystalicznie porządnych nie należy i z nimi by mi się nawet nie chciało umawiać.

Gość gość
gość dziś gość dziś ostrzegam seks wyłącznie po ślubie i tylko z prawiczkiem czystym. Słucham?

Gość gość
gość dziś żebyś uprawiała seks po ślubie!

Gość gość
Kim ty jesteś żeby mi narzucać swoje poglądy?:o nie rozpedzaj sie za bardzo.

Gość Szukam poukładanej
A uwspółcześnianie się na siłę nie jest w moim stylu. Byłoby wbrew moim zasadom.

Gość gość
gość dziś a ty kim jesteś, że masz zamiar się puszczać i nie trzymać cnoty dla męża prawiczka? Wiesz po czym poznasz wartościowego faceta właśnie po prawictwie!

Gość gość
Ty masz coś z głową?

Gość gość
przystapiłaś do bierzmowania tak, pewnie jak wiekszość chcesz ślubu kościelnego tak? to po co bedziesz się tak k***ić i nie trzymać cnoty dla męża prawiczka czystego niepokolanego.

Gość gość
bo właśnie przez takie panienki bardzo trudno jest znaleźć szanującą się kobietę

Gość gość
Od razu k***ic. Nie muszę tego robić z 2 na raz, stały partner to nie grzech, zresztą każdy osadza według siebie i mi nic do tego, jak żyją inni, innym nic do tego jak ja żyję. I tak każdy ma gdzieś zasady KK. (Poza tym kto ci powiedzial jakiego jestem wyznania? Smieszysz mnie :D )Tym bardziej faceci którzy tylko czekają na okazję gdzie by tu zaroochac. facet ktory jest prawiczkiem powyzej 18 roku zycia, prawdopodobnie nie miał okazji żeby to zrobić, a nie dlatego ze nie chciał, bo gdyby trafiła sie super laska do której by coś poczul(a niech to będzie nawet tylko pozadanie) na bank by skorzystał. Nie masz żadnych potrzeb? Jesteś zimny jak kłoda? To nawet i po ślubie będziesz cienki, a masturbacja czy grzeszne mysli to też grzech wedle Twojej Religii.

Gość gość
Ja nie mam problemów z naiwnością, szybko poznaje prawdziwe intencje i nie usprawiedliwiam jak niektórzy nawet samych siebie ;) mam czyste sumienie, dobrze się prowadzę bo tak chce a nie na pokaz i nie udaje przed innymi jaka to ja nie jestem dobra. Religia nie jest do tego potrzebna,potrzebny jest rozum i coś jeszcze. Nie chciałabym faceta który oszukuje sam siebie i innych.

Gość gość
gość dziś Nie odzywaj się bo ze stałym partnerem tez się k***isz uprawiając seks z każdym w którym jesteś w związku. Odmawiam seks bo się szanuje i tym się wyróżniam szanuje swoje ciało i trzymam prawictwo do ślubu jak to robią porządni i szanujący się ludzie.

Gość gość
takie nie trzymanie cnoty to uprzedmiotowienie własnego ciała i zero poszanowania własnej godnośći. Jak tak można uprawiać seks przed ślubem i nie trzymać cnoty do ślubu?

Gość gość
te z roczników powyżej 92 to największe puszczalskie zdziry nie szanujące własnego ciała. Tyle kobiet chodzi do kościoła, tyle przystąpiło do bierzmowania nie muszę wspominać ile jest zawarty ślubów kościelnych i co? jakaś trzyma chyba 10% bo duża wiekszość nie szanuje własnego ciała i woli się puszczać.