Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam poukładanej

Czemu ciężko o poukładaną dziewczynę, bez ciemnej przeszłości seksualnej?

Polecane posty

Gość gość
Tak trudno ci zrozumieć ze to są tylko TWOJE poglądy? Nie wiem czy to kompleksy czy wychowanie ci zjadlo mózg ale jesteś DOROSLY, czas najwyższy zacząć samodzielnie myśleć. Życzę powodzenia w znalezieniu partnerki. Prędzej skończysz w miejscu dla oblakanych;)

Gość gość
gość dziś będę szukał swojej dziewicy na żone bo tylko taka się szanuje.

Gość gość
To są poglądy szanujących się ludzi co nie seksza się z każdym w którym są w związku.

Gość Szukam poukładanej
Nie przesadzajmy, dziewictwo nie jest najwazniejsze, ale jak dziewczyna uprawiala seks bez zwiazku, to jest to ciezkie do zaakceptowania.

Gość gość
Do nie zaakceptowania to kobieta uprawiająca seks w związku.

Gość gość
gość dziś Do nie zaakceptowania to kobieta uprawiająca seks w związku. x Przecież autor nie jest prawiczkiem to w czym Ty masz problem? Rzucasz się na kobiety a autora pomijasz tak jakby jego stracone prawictwo było niczym w porównaniu ze straconym dziewictwem.

Dlaczego? A no dlatego, że w dzisiejszych czasach jest promiskuityzm Każdy z każdym i szafa gra. Media kreują taki światopogląd że wolno że mieć wielu partnerów seksualnych to coś dobrego. A jaki jest wynik? A no taki,że po tej całej propagandzie wychodzą takie puszczalskie, które o wierności i szacunku do własnego ciała co najwyżej gdzieś czytały i mamy potem takie psychiczne pokurcze, które nie są zdolne do funkcjonowania w normalnym związku a jeśli już to mają spore problemy.

Gość gość84_prawdziwy
Fajnie, że widzicie różnicę pomiędzy dawaniem na lewo i prawo komu popadnie, a dziewictwem. Ja tam rozumiem autora. Nie przeszkadzałoby mi, gdyby dziewczyna miała przede mną np 10 partnerów i robiła z nimi najróżniejsze rzeczy. Ale przeszkadzało by mi puszczanie się z byle kim, byle gdzie. Co innego seks w związku i z uczucia, a co innego dawanie d**y.

Gość gość
Szukam poukładanej wczoraj Nie chcę takiej, która straciła cnotę na koloniach, w wieku gimnazjalnym. Odpada taka, która miała niezobowiązujące przygody lub umawiała się z kimś bez uczuć na czysty seks. Dziękuję takiej, która co chwilę miała nowego faceta i zaraz z nim spała. Czy przeszłość seksualna każdej dziewczyny musi mieć jakąś rysę na szkle? X Autorze z takimi wymaganiami zostaniesz sam. Takie czasy i dzisiejsze kobiety to puszczalskie szmaty i nic z tym nie zrobisz. Albo to akceptujesz albo zostajesz sam. Nie ma dzis innego wyboru. Wybor nalezy do Ciebie!

Gość gość
Całkiem niedawno poznałem fantastyczną wydawało by się kobietęmieszkam w UK .nie wnikalem w jej przeszłość ale za to jej przyjaciółka nie wiem czemu poinformowała mnie że jej dwóch ostatnich partnerów było murzynami .z ciekawości widziałem zdjęcia jednego z nich, i potem jakoś zauroczenie mi przeszło więc kulturalnie się wycofalem i dałem z nią sobie spokój.

Gość Szukam poukładanej
No właśnie, nie jestem prawiczkiem i nie szukam dziewicy.

wiesz co Ci powiem? miałeś po prostu pecha, że trafiałeś na takie :D jest wiele kobiet, które nie mają jakiekolwiek mrocznej przeszłości seksualnej itp. :D

Gość Szukam poukładanej
Ten pach sprawił, że stałem się bardzo nieufny.

Gość gość
ta pacha, nie ten pach :P

Gość Szukam poukładanej
Ten pech miało być

Gość gość
Gunwo prawda. Ja jestem rocznik 92, poukładana, rozsądna, spokojna. Skończyłam trudny, ścisły kierunek studiów, więc głupia też nie jestem. Może nie należę do nadzwyczaj rozrywkowych ludzi, ale jakimś odludkiem też nie jestem. Na studiach miałam sporo znajomych, lubiłam od czasu do czasu skoczyć z kimś na piwo/do klubu. Wyglądam całkiem normalnie, jestem wysoka, szczupła, twarz też ok. Jestem DZIEWICĄ i jak ostatnio przyznałam się do tego chłopakowi to mnie wyśmiał. Moje koleżanki upijają się do zarzygania, mają po kilku partnerów w łóżku i co? Cieszą się bardzo dużym powodzeniem, a ja wciąż sama. To gdzie Ci faceci, którzy rzekomo chcą spokojnych, poukładanych i niedoświadczonych? Tylko piertolicie takie farmazony, że na dziewczynę/żonę chcecie porządną, a jak przychodzi co do czego to nawet nie zwracacie na nie uwagi. Dziękuję za uwagę.

Gość serenityOne
No to ewidentnie szukasz mnie, autorze. Nie mam mrocznej przeszłości seksualnej, bo nie mam praktycznie żadnej. Do dzisiaj jestem dziewicą. Miałam może 3 chłopaków w życiu. Szkoda tylko, że nie jestem poukładana.

Gość ahhh89
do dziewczyny powyżej - bo te puszczalskie mają tylko powodzenie na chwile, faceci tak na prawdę gardzą takimi kobietami. Ja zawsze byłam uważałam na facetów i teraz z perspektywy czasu wiem, zę warto było !

Gość Szukam poukładanej
Widocznie trafiłaś na nieodpowiedzialnego dzieciaka.

Gość 546576576
a wy dziewczyny, teraz pomyślcie - czy chciałybyście faceta który dymał tylko co popadnie, czy porządnego gościa - który był powściągliwy. Jasne że to drugie. Te co się dymają cały czas to teraz niby takie wyzwolone a tak naprawdę widzą że są szmatkami :)

Gość serenityOne
Gdyby pasował mi charakter, wygląd i inteligencja faceta, to nie miałabym nic przeciwko temu, że miał wiele partnerek. Nawet nie pytam o takie sprawy.

Gość gość
A ja widze, że jak na razie to nie było warto. Szanując się myślałam, że ktoś to doceni, a do tej pory tylko mnie najwyżej wyśmiano z powodu braku doświadczenia seksualnego. Faceci chyba myślą, że jestem oziębła, a to wcale nie tak, mam potrzeby i wiem o tym. Po prostu nie trafiłam na tego odpowiedniego, czy to tak trudno zrozumieć?

Gość gość
faceci maja na wszystko wyjebke bo nie ma kobiet dla ktorych warto sie starac. nie ma czeos takiego jak sila napedowa dla faceta - bo co to za problem poseksic sie z jakas pusta malotka albo prostytutka. "gdzie ci mezczyni" - a gdzie kobiety dla ktorych warto byc facetem i imponowac? no chyba nikt nie chce imponowac tym dziubkom, odslonietym posladom i napompowanym warom?

Gość rocznik92
Jeśli uważasz, że facetom nie warto strać się dla chociażby takich dziewczyn jak ja (a zapewniam, że jest ich trochę w tym kraju) to już się nie dziwię czemu jestem sama, albo trafiam na samych buraków. Kij Ci w oko.

Gość Szukam poukładanej
A ja uważam, że niektórzy faceci są już zmęczeni i zrezygnowani. Nie chcą ponownie przechodzić cierpienia.

Gość gość
A co jeśli kogoś bardzo kochałeś i potem ta osoba odeszła łamiąc Ci serce. Niektórzy ludzie uprawiają seks z miłości ale jak widać to się nie liczy bo trzeba być czystym.

Gość gość z Krakowa
Zapisz się na oaze, ewentualnie światowe dni młodzieży.

Gość gość z Krakowa
Swoją drogą ciekawe na czym polega twoje "poukldanie" skoro zakładasz tego typu tematy na kobiecym forum, z pewnością nie wynikają z żadnych Twoich problemów, co?;-)

Gość gość
Ciężko jest, bo od lat propaguje się hedonizm, a głupie w to idą jak cielątka. Autorze, są takie dziewczyny, poukładane, sympatyczne, które się szanują. Np. moja bratanica jest taka. Tak, szukaj na ŚDM, wśród dziewczyn wierzących, bo one nie odrzucają swojej seksualności, ale niej rozdają siebie ot tak.