Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam i nic fajnego nie moge znaleźć, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Szukam lali, takiej pierwszej, takiej do kochania, dla 2 latki. Wymogów nie mam dużych ale i tak nie mogę takiej znaleźć. Ma byc z miękkim brzuszkiem, ma plakac (moze wydawac inne dźwięki ale ma nie mówić zdaniami) i ma mieć smoczek. Najwazniejsza rzecz ma mieć ladna buzie, chyba wiekszosc lalek jest po prostu straszna dlatego nic nie mogę znaleźć. Czy ktoras z was kupila juz taka lale? Polećcie coś proszę.

Gość gość
Dobrze ze mam syna, bo faktycznie niektóre lalki są paskudne.

Gość gość
Paskudne to fakt ;) żadna mama nie ma fajnej lalki w domu? Nikt nie poratuje propozycja?

Gość gość
http://foch.pl/foch/56,132042,19985249,w-ciazy-z-siusiakiem-zroznicowane-rasowo-najlepsze-lalki.html Tu sa linki moze cos Ci sie spodoba. Ale chyba wszystkich wymagan nie spelnia

Gość gość
Annabell z Zapf Creation

Gość gość
Hiszpańskie lalki są super. Miękkie, wyglądają ładnie, jedyne co to nie płaczą i nie wydają żadnych dźwięków. Ale po przejrzeniu tryliarda lalek w sklepie doszłam do wniosku, że ta są najfajniejsze, najporządniej wykonane. Większość lalek to szmelc, cena nie gra roli, bo im droższa tym więcej dźwięków wydaje, albo tym więcej ma gadżetów, ale jakość ta sama: byle jaka. Tak więc wcale Ci się nie dziwię, że masz problem, bo miałam podobny, niby w sklepach mnóstwo rzeczy, ale jak szukasz czegoś konkretnego i porządnego to nie ma.

Gość gość
pusc jej xhamster na dobranoc! na pewno sie jej spodoba!

Gość gość
Tą lalkę kupiłam w Fido, ale są też w necie trzeba poszukać (hiszpańskie, pachnące lalki)