Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam taka jedna skrajnie egoistyczna matke

Polecane posty

Gość gość

To siostra mojego meza - jak zaszla w ciaze od razu L4, ciaza przebiegala dobrze ale bylo 9 miesiecy mega narzekan, jaka to tragedia jest, jak juz chce zeby sie skonczylo, ze jest slonica ktorej tylko brzuch rosnie masakra bylo tego sluchac, oczywiscie oplacona cesarka bo ona nie bedzie sie meczyc, karmila piersia tylko w szpitalu po powrocie do domu od razu mm bo ona nie bedzie na smyczy, oczywiscie zaczelo sie mega narzekanie, jaka to tragedia z dzieckiem jest, jaka ona jest biedna zmeczona i niewyspana, ze nie moze juz z gowniara wytrzymac, deklaracje ze nigdy wiecej zadnego dziecka. Masakra! A teraz dziewczyny przepraszam za tego posta ja po prostu musialam to z siebie "wywalic" bo juz nie moge wytrzymac z ta siostra mojego meza, z tym jej ciaglym narzekaniem.

Gość gość
I znowu szwagierka SAMO ZUUUUOOO:-P

Gość gość
Po co niektorzy dzieci robia to ja nie wiem.

Gość gość
Ja juz mam dosyc tego wszystkiego

Gość gość
Może gdybyś się tak zajęła sobą a nie nią mogłoby być Ci lżej? Ja rodziłam naturalnie, bo to lepsze dla mnie, ale po ciąży też od razu mm - i to jeszcze w szpitalu. Z presją pielęgniarek mąż sobie szybko i stanowczo poradził gdy próbowały na mnie wsiadać.

Gość gość
tak jakby ciaza byla obowiazkowa...

Gość gość
A co ty z nią mieszkasz, że tego słuchasz

Gość gość
a ty pewnie autorko urodzilas 10 dzieci i zaraz z kazdym poszlas na pole kopac ziemniaki, obiad musial byc i posprzatane juz zaraz po porodzie bo bys miala sliwe pod okiem.i owszem masz za co przepraszac, bo obrazasz wszystkie kobiety a w szczegolnosci matki, ktore twoim zdaniem sa tylko do rodzenia dzieci ale nie maja zadnych uczuc ani odczuc a po zajsciu w ciaze przestaja byc czlowiekiem

Gość gość
8:23 odezwala sie pewnie taka sama "mamusia" jak ta opisywana w tym temacie. Precz ze swietymi krowskami, ktore maja pretensje do calego swiata o to ze sa matkami !!

Gość gość
14:54 za takie teksty typu pogrozki policja juz na chate pownna do twojej nory wparowac, zaraz podam twoj adres tylko spawdze numer ip

Gość gość
przestancie karmic trolla. :O

Gość gość
Tak jak ktos napisal w innym temacie: takie c***y niezaradne zyciowo jak ta tutaj opisana nie powinny decydowac sie na macierzynstwo. Po co maja tworzyc kolejne gilejby ☺

Gość gość
Alez prosze Cie bardzo, nie ma za co :)