Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja w 5 miesiącu i jego kochanka w 5 miesiącu i propozycja abyśmy

Polecane posty

Gość gość

badały się u jednego lekarza w podobnych terminach aby wiedział od razu czy z dziećmi jest wsystko ok. Jak byście zaeragowały na taka propozyję meza?!

Gość gość
co tam badania -zamieszkajcie razem będzie miał wszystko pod kontrolą. :D

Gość gość
Super, jedna zajmuje kolejkę a druga w tym czasie może przejść się chwilę na powietrzu. Na następnej wizycie zamiana. Będziecie mieli prawie bliźniaki, więc najlepiej byłoby, gdybyście zamieszkali już we trójkę. W razie czego, jakby któraś miała problemy zdrowotne czy zaczęła rodzić, on by już był blisko i mógł szybko zawieźć ją do szpitala. A i przy dzieciach by pomoc była. Każda mogłaby zaraz po porodzie spokojnie wyjść ze znajomymi, bo druga by w tym czasie dała jej dziecku pierś. W nocy mogłybyście wstawać na zmianę. A jakby którąś głowa bolała, to mąż też by był zadowolony, że ma jeszcze drugą i mu seksik nie przepadnie. Super układ.

Gość gość
Ja nie wiem jakbym zareagowała, ale to by była propozycja od byłego męża, bo moim to on juz na pewno by nie był :D

Gość gość
ja mialam podobnie :) ja bylam w 1 msc a ona w 3 msc . skonczylo sie tak ze ja usunelam. ale to ja bylam kochanka ,potem kontakt urwałam po czasie . dzis on ma coreczke 2-letnia .