Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sequa12

Boje się szkoły

Polecane posty

Gość Sequa12

Teraz są wakacje,ale już na myśl o tym,że za 1.5 miesiąca szkoła mnie mdli...tu nie chodzi o oceny,bo mam całkiem dobre,ale o ludzi.Idę do 2 LO ,w klasie nie mam praktycznie żadnej dobrej koleżanki,moje życie towarzyskie nie istnieje,w klasie nawet jak z kimś w jakiś dzień wymieniłam kilka słów to cieszyłam się :( (bo naprawdę były takie dni gdzie CAŁY dzień z nikim nie zamieniłam w szkole ani słowa) ,w klasie są grupki,ale nie ma drugiego takiego odludka jak ja. Mam też swoje kompleksy,ważę 93kg przy 170cm wzrostu :/ ,próbowałam się odchudzać,ale po stresującym dniu w szkole nic się nie chce i jem coś słodkiego by się odstresować,nie przeżyję jeszcze tych 2 lat.Co mam robić?

Gość gość
Przepisac sie do innej klasy ? Zmiana otoczenia duzo pomaga

Gość gość
Co robić ? Przedewszystkim zacząć się odchudzać. Powinnaś spaść do 55 kilogramów. Masz 37 kilogramów nadwagi.

Gość Anonimowaaa
Ja miałam tak samo. Przeniosłam się do szkoły zaocznej bo w dziennej od stresu wymiotowałam, traciłam na wadze, wagarowałam i miałam myśli samobójcze. Z depresji jeszcze nie wyszłam ale wszystko zmierza w dobrym kierunku. Odświeżyłam znajomość ze starą przyjaciółką i trzymamy się razem. Wzięłam się za siebie i mam nadzieję jakoś to będzie.

Gość gość
Zmien szkole,zapisz sie na basen,fitness,poznasz nowych ludzi trzymam kciuki