Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany24

Matka mojej lubej

Polecane posty

Gość Zalamany24

Witam Mam problem ze swoją dziewczyna, ja wiek 24 ona lvl 2Witam Mam problem ze swoją #rozowypasek, ja lvl 24 ona 23, związek 4,5 roku, mieszkamy w jednym mieście, na chwilę obecną osobno(ale mieszkaliśmy wcześniej razem, obecnie musieliśmy wrócić z racji jej trudnej sytuacji rodzinnej), mam już powoli dość sytuacji z jej matką, to osoba aspołeczna i toksyczna, od paru ładnych lat niszczy moja dziewczynę psychicznie, szantażuje emocjonalnie(grozi że się zabije, cały czas się awanturuje, wymusza na niej godziny przyjścia do domu, ma pretensje o wszystko)Dziewczyna nawet nie może u mnie spać, jej matka uważa to za k******o, kiedy różowa ma dni wolne to matka wymyśla pierdyliard zajęć tylko po to aby nie miała czasu dla mnie, ojciec mojej dziewczyny rozwiódł się z jej matką jakiś czas temu bo nie mógł już tego wytrzymać, dodam jeszcze że ta kobieta mimo wiekl 55 nawet nie pracuje i żeruje na emeryturze schorowanych rodziców. W bloku nikt jej nie lubi i nie szanuje bo cały czas na wszystkich donosi, jedynym stworzeniem do którego podchodzi normalnie jest pies.. Wiem, brzmi to wszystko jak matrix, ale nie ma w tym żadnej klamstwai. Proszę wszystkich o jakąś radę, co robić z taką osobą, jak jej przeglądać do rozsądku.

Gość gość
Zabrac swa dziewczyne do siebie,facet z jajami zarabia kase i stac go na utrzymanie kobiety a nie biadoli na jej matke