Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastassja

Kreatywne sposoby na powiedzeniu mężowi o ciąży ;)

Polecane posty

Gość Nastassja

Jak powiedziałyście swojemu mężowi o ciąży? Normalnie czy może wymyśliłyście coś fajnego? Ja z racji tego że mąż pracuje w delegacji i nie chce mu tego mówić przez telefon powiem mu w piątek jak wróci do domku ;) ale chciałam zrobić to jakoś wyjątkowo ;) pomożecie? macie jakies pomysły ?

Gość gość
Daj mu do wypełnienia wniosek o 500+

Gość gość
12:52 hehe

Gość gość
A zapytaj sie innych babek z delegacji które zapłodnił ;)

Gość gość
Gość 12.52 żałosne

Gość gość
Głupie żmije.. Żal mi was bo sadzac po waszych wypowiedziach macie strasznie nie udane zycie i próbujecie uprzykrzyć życie komuś innemu.. Dziewczyna grzecznie pyta a wy sie zachowujecie jakbyście jej zazdrościły poprostu.. Autorko moja koleżanka dała mężowi pudełko a w srodku były dwie fasolki ( okazało się że będą bliźniaki ) i USG ;)

Gość gość
test ciążowy w pudełeczku :) Breloczek lub kubek z napisem: tylko najlepszy mężczyzna może awansować na ojca

Ja przygotowałam kolację przy świecach, objęłam go i po prostu powiedziałam :) To była najbardziej wzruszająca chwila w naszym życiu (zaraz po zaręczynach i ślubie:))

Gość gość
A PO CO TA CAŁA SZOPKA? Ludzie, chyba on świadomie z wami współżył be zabiezpieczenia to i domysla się, że dziecko będzie? ja swojemu ceregieli nie urządzałam tylko normalnie o tym powiedziałam, Mam wrażenie że wam się już w głowach poprzewracało...

Gość gość
można też zrobić kartkę ( coś podobnego do kartki z życzeniami na urodziny) i w środku napisać list dla ojca od nienarodzonego dziecka. coś w stylu: Cześć Tatuś. Na razie jestem jeszcze małą fasolką u Mamusi w brzuszku. Mierzę 18 mm i ważę 2 gramy. Już nie mogę się doczekać naszego spotkania 16 lutego 2017 roku. i podpis twoje maleństwo.

Gość gość
Boże... Jakie te wasze pomysły są infantylne :o

Gość gość
Dokładnie. Pomysły z d..y

Gość gość
Zawiadom go, ze kupilas nowego super lexusa i raty na 18 lat wyjda po ok 1500 zl miesiecznie, jak sie zdenerwuje to powiedz, ze tak zle to nie jest i ze jestes tylko w ciazy ale koszty beda podobne :-)

Gość gość
Możesz zrobić przy nim test ciążowy jeszcze raz :) mój się cieszył jak na własne oczy widział jak powoli się pojawia 2 kreska :)

Gość gość
Powiedziałam mu po prostu, że będę mamą. On do mnie kto jest tatą? Ja mu na to, że prawdopodobnie on, ale pewna nie jestem. Zaczęliśmy śmiać się jak szaleni potem płakaliśmy ze szczęścia i znów śmialiśmy się patrząc na testy ciążowe. Ot tak to mniej więcej wyglądało :)

Gość gość
jak nie jesteś kreatywna to po co udajesz ?a jak jesteś to po co pytasz ? oby się tylko czarne nie urodziło :D

Gość gość
Cześć Tatuś. Na razie jestem jeszcze małą fasolką u Mamusi w brzuszku. Mierzę 18 mm i ważę 2 gramy. Już nie mogę się doczekać naszego spotkania 16 lutego 2017 roku. i podpis twoje maleństwo. X Padlam :D :D :D

Gość gość
Co to za koleś który płacze z powodu tego że wzruszył się zapłodnieniem?Masakra, skąd wy takich mięczaków bierzecie...mój facet nie jest aż tak zniewieściały.,..ot cieszył się ale żeby płakać??? Dramat...

Gość gość
13:32 bez przesady, to jest słodkie. Nie wyśmiewaj się, co kto lubi.

Gość gość
Cześć Tatuś. Na razie jestem jeszcze małą fasolką u Mamusi w brzuszku. Mierzę 18 mm i ważę 2 gramy. Już nie mogę się doczekać naszego spotkania 16 lutego 2017 roku. i podpis twoje maleństwo. To jest najbardziej żałosny i patologiczny tekst jaki w życiu czytałam, chore jesteście, siedzicie i wymyślacie co wasz "płód" by powiedział. Śmieszne nie słodkie, słodkie to są ciastka i szczeniaczki, a nie wymysł chorej głowy :D Fasolunia w brzuszku u mamusi, porzygać sie można :O

Gość gość
13.32 nie wysmiewam się, tylko pisze, że padlam, taka prawda, moje zdanie. I nie, nie jest to słodkie, a komiczne :D

Gość gość
13.37* miało być ;)

Gość gość
Kochanie jestem w ciąży. tu pauza..... ale z listonoszem :D

Gość gośćss
powiedz.... jestem w ciazy kochanie - ale wiem ze jak maluszek bedzie mail 5 latek to znajdziesz sobie nowa , młodsza balerine i dejdziesz z hukiem, tłumaczac sie wypaleniem...wiesz cos nie wyszlo... nie podolalismy ...a pozniej dowiesz sie ze to byla Twoja wina bo wzielas na siebie wszystkie obowiazki i odpowiedzialnosc za dziecko... pozniej walaka o alimenty ,pdzial majatku i maż zatroskany losem dziecka i załatwiajacy najlepszego psychologa pod sloncem aby dziecku jak najlepiej poqoedziec ze teraz bedzie mieszkalo raz z mama, raz z tata... serce pęka.... pęka......