Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie czemu kobiety tak się hejtują tu na forum i w sieci ogółem?

Polecane posty

Gość gość

Słaba praca/brak pracy? Poczucie, że ma się słabe życie i trzeba dowalić tym którzy mają lepsze? A może chłop ich nie bzyka...oj tak, mój znajomy zawsze powtarza, że jak któraś hejtuje ludzi bez powodu to pewnie niedopchana... Dla mnie to pachnie (ten hejt na kafe) tym że są niedobzykane. A Wam?

Gość gość
A myślisz że to tylko kobiety? W necie jak się czują anonimowo to sobie pozwalają.

Gość gość
Ja hejtuje, bo uwielbiam patrzec jak sie kwoki wzbudzają hahaha.

Gość gość
Kobiety hejtuja sie wszedzie:)W pracy,w sklepie,w rodzinach.Nie wszystkie oczywiscie bo znam wiele solidarnych z plcia,ale to moje przyjaciolki ,siostea,mama wiec osoby z podobym podejsciem do zycia jak ja,bo wiadomo ze nie zaprzyjaznimy sie i nie polubimy z kims ,kto ma kontrastowo rozne podejscie do zycia,inny prog wrazliwosci,empatii itp.Z obserwacji widze ze babcka sa zwyczajnie zazdrosne o wszystko:kase,urode itp.A te tematy o kp czy cc to juz apogeum dennosci.Jakby kp czy rodz.porodu detreminowalo fakt czy jest sie db czy zla matka..Poza tym siedza tu kobiety siedzace w domu.One maja przesrane zycie,ich codziennosc to dom i szara proza zycia,nie rozwijsja sie i uwsteczniaja.Sama mam teraz urlop i w wolnych chwilach wchodze tu tsk jak teraz.W normalnym czasie na wakacjzch czy gdy pracuje na siedzenie yu czasu szkoda i nie ma.

Gość gość
14:41 jak się kwoki wzbudzają? hehe dobre...przyznaj się, niedopchana jesteś...alebo masz inne frustracje i tu przez chwilę w necie możesz się poczuć kozakiem bo jak w lustro spojrzysz w domu to juz tak rozowo nie jest ;)

Gość gość
Z dopchaniem nie mam problemow, dzieci mam fajne, prace tez, zaraz wyjezdzam na wakacje wiec nie trafilas. Uroda tez niczego sobie. Jest różowo, kolorowo i bajecznie czyli tak jak ty nigdy miec nie bedziesz hahaha.

Gość gość
To niezależne od płci. Jak człowiek w życiu codziennym jest sfrustrowany, zły, przemęczony, to przestaje być miły "bo tak trzeba". I teoretycznie chciałby pomóc, ale jak czyta jakieś bzdury, których czytać się nie da, to konkretnie i bez skrupułów wyraża swoje zdanie.

Gość gość
14:51 tak tak :) fajna bajeczka :) Nakręcaj się w tym :) A prawda jest taka, że jakbyś była taka na serio szczęśliwa tobyś nie hejtowała ludzi w sieci by popatrzeć jak się denerwują. Po prostu, nie wchodziłabyś na nich :) Tak że sorki ale Ci nie wierzę, a o stan mojego życia spokojna twoja rozczochrana. Ja nie muszę hejtowac w sieci by poczuć się fajnie bo bez tego już mam dość dobrze ;) jedź już na te wakacje, spokój będzie

Gość gość
gość dziś pewnie to z faktu, że w domu już 8 rok na bezrobotnym siedzisz, z 4 osmarkanych dzieci, z czego najstarsze jeszcze w pampersie łazi, bo nie masz pomysłu jak wymanewrować z czasem i wbić się w tą chwilę pomiędzy kafe a przyjściem starego z roboty na biedaszybach. Dobrze, że choć te 500+ was zasiliło, i już możesz spać spokojnie bez stresu, że komornik prąd odetnie i już nie pojedziesz żadnej na kafe. A tak? Luzik, można siedzieć i jechać dalej, udowadniając na forum, że jesteś mega szczęśliwa matką jedynaka pracującą w pocie czoła jako prezes zarządu :)

Gość gość
Kurcze, pomyliłaś sie. Na bezrobociu juz 10 lat, 6 dzieci, konkubent tez bezrobotny. Pincet mamy to highlife jest. Upssss wybacz, nie chcialam zdradzać twojego sekretu, wymsknelo mi sie hahaha

Gość gość
Przez setki lat były niewolone, poniżane, tłumione i ograniczane przez patriarchalne społeczeństwo na niskim poziomie świadomości. To spowodowało, że wiele z nich nie wsłuchuje się w siebie nie czuje jedności ze żródłem. Gubią się wszyscy zresztą, mężczyźni jeszcze bardziej, kręcą za swoim ogonem zamiast w ciszy posłuchać swojego wewnętrznego głosu miłości nie dopuszczając ego do głosu.

Gość gość
gość dziś Kurcze, pomyliłaś sie. Na bezrobociu juz 10 lat, 6 dzieci, konkubent tez bezrobotny. Pincet mamy to highlife jest. Upssss wybacz, nie chcialam zdradzać twojego sekretu, wymsknelo mi sie hahaha xxxxxxxxxxxxxxxxxxx kobieta najgorszego sortu i dno psychiczne

Gość gość
Dlatego ja uważam, że to wielki błąd, że "komputery trafiły pod strzechy". Interent powinien być dla wybranych, jakiś egzamin z wiedzy ogólnej powinie być i jakaś opinia psychologa, wtedy na forach by zapanował względny spokój. A tak byle pastuch bezrobotny i bez wykształcenia może tu jad wylewać, a wiemy że tacy najbardziej wylewają i nie przebierają w środkach

Gość gość
Najbardziej hejtującą grupą są matki polki zazdroszczące innym szczęśliwych małżeństw i związków. Oczywiście są i inne/inni - jednak to przodująca grupa.