Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slyszalyscie ile Elbanowscy zarobili na ratowaniu maluchow

Polecane posty

Gość gość

396tys a 70% tej kwoty to pensje pracowników fundacji "Ratujmy maluchy" No pięknie!!! [zły]

Gość gość
Jestem sąsiadem tych ludzi i powiem wam że są p******i a odkąd PiS - rządzi wyżej stają niż d**e mają.

Gość gość
Tez mi tajemnica. Przeciez wystarczy przejrzec sprawozdanie finansowe fundacji. Ty lepiej powiedz ktora fundacja dziala faktycznie non profit

Gość gość
Też już to słyszałam. A w ogóle - teraz chcą ratować 7 latki przed 15latkami czy 8klasowa szkoła podstawowa już im pasuje bo PiS rządzi?

Gość gość
" Ty lepiej powiedz ktora fundacja dziala faktycznie non profit " Czym innym jest przeznaczanie 1/5 na wynagrodzenia a czym innym ponad 2/3...logiczne, że biuro samo się nie utrzyma, media kosztują, używane rzeczy też. Ale jeśli działalnością fundacji/stowarzyszenia ma byc wyłaczne utrzymanie biura i opłacenie pracowników to jest żenada i naciąganie.

Gość gość
No własnie - pytanie co mają w statucie. I pytanie czy pensja to również wynagrodzenie za ekspertyzy prawne, psychologiczne itd. Jeżeli tak to nie ma co się dziwić, ze 70% uzbieranej kwoty poszło na "pensje", przecież chyba szkół za tą kasę nie mieli budowac.