Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ostatnio zrobiliście dla siebie?

Polecane posty

Gość gość

Przez cały czas ludzie oczekują czegoś ode mnie, ale każdy ma głęboko gdzieś moje potrzeby. Zmieniam podejście, zaczynam olewać innych i dbać o swój interes.

Gość gość
Ostatnio? kupiłam sobie ładną bieliznę i bilety na koncert. I co z tego, skoro i tak jestem nieszczęśliwa i nic mnie nie cieszy

Gość gość
Zaczełam ćwiczyć co i tobie polecam, endorfiny się wytwarzają i człowiek czuje się szczęśliwszy:D

Gość gość
gość dziś ale sport to kłopoty zdrowotne i narażenie na inwalidztwo i przedwczesną śmierć Ilu sportowców zmarło przedwcześnie lub zostało inwalidami o czym się nie mówi zbyt głośno

Gość gość
Nikt nie przeżyje za ciebie twojego życia. Nikt nie będzie wiedział lepiej, co jest dla ciebie dobre, niż ty sam

Gość gość
Brak sportu to jeszcze większe kłopoty zdrowotne: http://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,403412,raport-unikanie-aktywnosci-fizycznej-bardziej-szkodliwe-niz-otylosc.html Od aktywnego trybu życia do wyczynowego uprawiania sportu jest bardzo daleka droga, więc argument o zawodowych sportowcach w kontekście hobbystycznych ćwiczeń jest chybiony.

Gość gość
gość dziś Koleżanka zaczęła uprawiać joging przed pracą, po roku okazało się że od tego biegania ma uszkodzone stawy, lekarz po diagnozie poinformował ją, że jeszcze pół roku i wylądowałaby na wózku inwalidzkim. Sport raczej nie jest dobrym wyjściem.

Gość gość
Trudno się odnieść do twojej koleżanki, bo nie wiem, co kryje się za "uprawiała jogging" - czy faktycznie miała jakąkolwiek wiedzę na temat tego, co robi, czy po prostu wychodziła z domu i biegła myśląc, że uprawia jogging. Ja uprawiam przeróżne sporty - w tym kontaktowe - od kilkunastu lat i z żadnym stawem nigdy problemu nie miałam. No ale skoro sport nie jest dobrym wyjściem, to co nim jest?

Gość gość
17.07 ale ja ćwiczę amatorsko dla siebie a nie zawodowo, od tego się nie umiera:D

Gość gość
Kupiłem prawdziwe piwo (ciechan wyborne). Właśnie piję. :-)