Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronka3

Gdzie wyprać garnitur?

Polecane posty

Gość ronka3

Przejrzałam kilka cenników w pralniach- tam wypranie garnituru kosztuje kilka stówek. Czy wszędzie są takie ceny? Czy możecie polecić tańszą pralnię?

Gość PRACZKA 24 LATA
Ja piere w Sferisie!

Gość gość
Ale gdzie, w jakim mieście? Najdrożej zawsze jest w sieciówkach. W normalnych pralniach małych firm płaci się nawet o połowę mniej...

Gość gość
u nas koszt ok 50 pln, więc trzeba trochę pochodzić po pralniach. w markecie 3x drozej http://ekotata.pl/

Gość gość
To zależy w jakim mieście szukasz. Fajna i solidna jest pralnia "pranie na dowóz" z Krakowa.

Jak już mówimy o Krakowie to ja polecam przy okazji Prasologię http://www.prasologia.pl/, mieści się na ulicy Twardowskiego 44. Mają ciekawą ofertę i dobre ceny, moja znajoma często korzysta i jest bardzo zadowolona.

Gość gość
Dobra jest pralnia pranie na dowóz. Nie dość, że wypiora, wyprasują to jeszcze do domu przywiozą. A ty nic nie musisz robić.

Gość gość
pranienadowoz.pl to bardzo wygodne i szybkie rozwiązanie dające solidnie wykonaną robotę i dobry efekt - zadowolonego klienta.

Gość Magdalena Mróz
Słuchajcie byłam w prasologii a potem skorzystałam z usług tej pralni o której już kilka osób mówiło, czyli pranie na dowóz. Swierdzam, że piorą naprawdę starannie a ceny są bardzo niskie jak na Kraków. Jeśli chcecie coś szybko wyprać i mieć przy okazji gwarancję że robota będzie wykonana poprawnie, to na pewno pralnia Pranie na dowóz w Krakowie

Gość Ilona Dobrowolska
Magdo, ja do tej pralni chodzę od dobrych trzech miesięcy. Piorą bardzo przyzwoicie. Troszke obawiała się, jak będzie z dostawą prania do domu, ale na szczęście odbywa się to bardzo szybko. Obsługa zawe jest uśmiechnięta. Ogolnie miejscowka super :)

Gość gość
Pralke sobie kup na pewno Cie to taniej wyjdzie na dłuższą metę .

Gość gość
Zajrzyj sobie tutaj http://pranienadowoz.pl/114-2/ uważam , że za te usługi to jedna z najtańszych pralni. Robią świetną robotę . Polecam serdecznie

Gość gość
a ja piorę garnitur męża w ręku w płynie do prania.nic mu nie jest.

Gość gość
Pralnia Pranie na dowóz . Robią to szybko i fachowo cena też jest rozsądna jak za taką usługę. Serdecznie polecam :-)

Gość gość
Garnitur najlepiej wyprać w pralni pranie na dowóz ja prałam garnitur mężowi, wrócił do mnie czyściutki pachnący i elegancko wyprasowany jak z salonu. Serdecznie polecam tą pralnię :-)

Gość gość
Najpewniej i najskuteczniej w pralni pranie na dowóz. Serdecznie polecam ich usługi ja jestem zadowolona z ich profesjonalizmu :-)

Gość gość
Najlepiej i najpewniej bez obaw prać takie ubrania w pralni na dowóz. Są świetni. Serdecznie polecam

Gość gość
Najlepiej to w Pralni na dowóz tam wszystko jest prane zgodnie z zaleceniami producenta. Serdecznie polecam tę pralnię., bo naprawdę warto

Gość Marek3212
Polecam "Pranie na dowóz" Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, rzeczy oddane do brania przyszły czyściutkie oraz pachnące. Ceny bardzo konkurencyjne

Gość gość
Pranie na dowóz w krakowie na pewno się nie zawiedziesz, garnitur będzie wyprany bardzo dobrze

Gość gość
Jeżeli chodzi o kraków to Polecam pranienadowóz, nie dość że odbiorą od ciebie rzeczy to jeszcze wypiorą bardzo starannie bez zniszczenia granituru

Gość gość
Facetowi pewnie chcesz wyprać niech sam z********a

Gość gość
2017.07.17 mąź łap nie ma ?

Gość gość
pranie na dowóz bardzo fajna opcja!!!Ja już korzystam od dwóch lat. nie wyobrażam sobie inaczej!

Gość gość
Polecam Prasologię.

Gość gość
podaję namiar na super pralnię. Ulica Halicka 2 Kraków.