Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronka3

Gdzie wyprać garnitur?

Polecane posty

Gość gość
w wolne chwile wolimy z mężem być po prostu z sobą... pranie i prasowanie zrobi Pranie Na Dowóz.

Gość gość
Dokładnie tak. Trzeba umieć odpoczywać, a pranie na dowóz na to pozwala!

Gość gość
Garnitur gdzie wyprać, to nie wiem gdzie, ale dziecięce ubranka mojej Zosi pierze firma Pranie na Dowóz i robią to świetnie!

Gość gość
W Krakowie bardzo dobrą pralnią jest Strefa Prania, za 2 częściowy garnitur zapłacisz 49 zł już z prasowaniem, mają świetne ceny, a usługi wykonują profesjonalnie

Gość gość
Pranie Na Dowóz. Piorą i prasują rewelacyjnie! Ceny są normalne. Nie przesadzają, a jakość prania i prasowania naprawdę super.

Gość Emilia

Prasują moje pieluchy tetrowe, bo ja właśnie staromodna jestem i mamy tetrę, bo to zdrowsze. Bardzo pięknie Pranie Na Dowóz prasuje!

Gość Basia

OO ja właśnie od nich odebrałam mój płaszcz. Pięknie jest wyprany i wyprasowany. U mnie Pranie Na Dowóz również się sprawdza!

Gość karina

Fajnie, że tutaj podajecie nazwę pralni. Szczerze mówiąc dosyc mam prania i prasowanie. Nie wyrabiam już. Czas skorzystać z Prania Na Dowóz!

Gość xyz

Fajnie, że tutaj podajecie nazwę pralni. Szczerze mówiąc dosyc mam prania i prasowanie. Nie wyrabiam już. Czas skorzystać z Prania Na Dowóz!

Też sobie chwalę tą pralnię i prasowalnie. Fajnie, bo przyjadą, zabiorą i wyprasowane przywiozą!

Gość iza

najlepiej to w jakiejs pralnio prasowalni Ci wypiorą. Mój mąż korzysta z pranienadowóz i bardzo dobrze tam robią.