Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglądały urodziny wszego czteroletniego dziecka??

Polecane posty

Gość gość

jak urządzacie urodziny takiemu dziecku>?jak to wygląda?? bo moj czterolatek kiedy zrobilam mu torcik i kazalam zdmuchnąć świeczki i zaspiewalismy 100 lat to rozplakal sie straszliwie i uciekł.. nie rozumiem czemu:( mam tez żal do jego chrzestnych ,że nie zostali na jego urodzinki i nie dali mu zadnego prezentu w ten dzien mimo ,że u nas byli:(

Gość gość
Czterolatek się rozplakal??? A wcześniej urodzin mu nie wyprawialas? Moja córka w tym roku kończyła 4 lata,co roku miała torcik, prezenty, gości-babcie i chrzestnych. W tym roku już na miesiąc przed urodzinami się szykowala, dopytywala, wybierała sukienkę :) W dzień urodzin jak się obudziła czekał na nią przy łóżku prezent-niespodzianka (rower), po południu była "impreza" z tortem, gośćmi, drobiazgami, pomagała dekorowac pokój, nakrywac do stołu bardzo się cieszyła. W przyszłym roku będą urodziny w sali zabaw dla koleżanek i kolegów a w domu podwieczorek dla rodziny.

Gość gość
wczesniej mial urodziny co roku też ,ale w tym roku niestety nie bylo jego matki.zostawila mego szwagra i synka i wyjechala za granice do nowego faceta .urodziny robilam mu ja(jej siostra).

Gość gość
A to wiele tłumaczy :( Biedny odreagowuje... :(

Gość gość
NAJDZIWNIEJSZE ,ŻE NIE PYTA WCALE O MAME..:(DZIWNE TROCHE...NIE WSPOMINA ANI SLOWEM :(TYLKO CIągle pyta gdzie jest tata..nawet jak tata jest w drugim pokoju obok to on ucieka ode mnie i mówi ze leci sprawdzic czy tata jest na pewno w pokoju obok..

Gość gość
dodam jeszcze ,że zapraszalam jego chrzestnych na te urodzinki i mialam nadzieje ze przyjdą bo byli u nas caly dzien,ale potem sie zmyli (chrzestny do kolegów a chrzestna stwierdzila ,że jest zmęczona i musi juz iść..nie zostali na te urodziny:(chrzestna kupila mu tydzien wczesniej jakąs zabawkę więc nie wymagalam od niej jakiegos prezentu juz..chcialam tylko zeby byla obecna skoro matki nie bylo.

Gość gość
smutno wygladly, bo akurat wtedy stracilam drugie dziecko:(

Gość gość
Biedny dzieciak :( Pilnuje taty bo boi się ze też go porzuci jak matka...Nie ogarniam jak można zostawić dziecko, i to takie duże...bo to że kobieta po porodzie oddaje dziecko bo nie ma za co go utrzymać to rozumiem ale porzucić kilkulatka...

Gość gość
Prowo.

Gość gość
Ja robilam corce podwojne. Raz rodzina, dziadkowie, ciotki, kuzyni, drugi 3 dzieci- koledzy z przedszkola.

Gość gość
Ja swojej córce zorganizowałam urodziny w parku rozrywki http://ceramilandia.pl/. Świetnie się wszyscy bawili i warsztaty z ceramiki i gliny, które były w trakcie naprawdę wszystkim się podobały :)

Gość PapryczkaCzili
Bardzo smutna historia, a urodziny dla malucha powinny być najszczęśliwszym dniem w roku! Moje dzieciaki uwielbiają różne ręczne prace, np. eksperymenty albo jakieś plastyczne zajęcia, to na urodziny córki zrobiliśmy dla niej i koleżanek warsztaty z malowania ceramiki z animatorami z firmy zdolnedzieciaki.pl