Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę się pozbierać po tym co mnie spotkało na zakupach...

Polecane posty

Gość gość

Stałam w centrum handlowym i szukałam tam czegoś w telefonie. I nagle przechodzi kobieta z dwoma facetami, miała włosy ścięte na jeża, po bokach ogolone na łyso, kolczyka w brwi. Otyła. Szła strasznie pewna siebie. I jak obok mnie przechodzą ona wypala tekst do mnie z drwiącym uśmiechem: "jak kupisz mi jeansy to zrobie Ci loda" zaśmiała sie i poszła. A mnie zamurowało, wbiło po prostu na dłuższy czas w ziemie i mało co nie popłakałam się. Wzięła mnie za jakąś galeriankę :( nie wiem co o tym myśleć :( nie mam z kim o tym porozmawiać dlatego was dziewczyny pytam :( masakra nie moge sie pozbierać... :( sorki za kategorie, ale tu uzyskam wiecej odpowiedzi od kobiet

Gość gość
Prawo 2/10 na zachętę

Gość gość
czyli wzięła się za faceta skoro chciała Ci zrobić loda

Gość gość
Nie masz gorszych problemów?

Gość gość
Ona chyba to powiedziała do gościa z którym szła hehe Autorka to albo histeryczka albo prowokacja

Gość gość
Nie bierz tego do siebie, to ona jest chamką i to ona powinna się wstydzić. Chciała Ci zrobić przykrość.

Gość gość
mnie kiedys w galerii jakas locha tlusta chciala pobic bo odpyszczylam sie na jej p******y tekst. to sa przewaznie laski z patolog., nie wiadomo czy nie po cpaniu, ubrane jak obwiesie i masywne jak chlopy. radze olac albo kupic tak jak ja paralizator, nastepnym razem popieszcze sssuke.

Gość gość
To na prawde nie jest prowo. Nie mam aż tak bujnej wyobraźni. Chyba musze po prostu zacisnąć zeby i uspokoić się, albo pomyśleć, że to był jakiś żart bo gadała z tymi facetami...

Gość gość
Idź do psychiatry, bo niemóc się pozbierać to tekście jakiejś idiotki to to normalne nie jest. Następnym razem jak chłopak za Tobą zagwiźdze to wyladujesz na kozetce u psychoanalityka analizując całe swoje dzieciństwo i tak cholernie ciężkie życie, że tylko wiara może Cię uratować. Padne ze śmiechu.

Gość gość
Jakim trzeba być porąbanym człowiekiem, żeby się tak przejmować jakimś kretyńskim tekstem jakiejś wariatki? :/

Gość gość
Autorko nie możesz przejmować sie czymś takim. Niestety pewnie nie raz jeszcze usłyszysz coś takiego. Ludzie w tych czasach to dzicz. Kto przynajmniej raz nie był obgadany wyzwany czy w durny sposób osmieszony

Gość gość
ale moim zdaniem ta babka powiedziała to do tego faceta nie do Ciebie. na jakiej podstawie myślisz ze to bylo skierowane do Ciebie? normalna jesteś? jakby powiedziala:Jak zrobisz mu loda to on kupi Ci spodnie to rozumiem, ale rak? masz chyba coś z głową...

Gość gość
Widać było, że ona ten tekst cytuje i patrzy sie na mnie. Mogła mieć na myśli to, że mówie to ja do któregoś z jej fagasów... pomyśl...

Gość gość
A ja myślę że to 3 facetów było tylko grubas pewnie miał głos jak kastrat i autorka pomyślała że to jakaś baba

Gość gość
I do kiedy masz zamiar to przeżywać? Jesteś nienormalna, bez kitu.

Gość gość
albo autorka źle napisała i miało być jak zrobisz mi loda kupie ci dzinsy

Gość gość
Biegnij umówić wizyte u psychologa, psychiatry i psychoanalityka wszak traume bedziesz miala do konca zycia. Boszszsz skad sie takie idiotki jak autorka biora?

Gość gość
ona Ci składała propozycje. widać jestes tak brzydka ze wzięła Cię za faceta!!! ha ha ha!

Gość gość
Dlaczego atakujecie autorke. Nie slyszeliscie nigdy np.o nerwicy lekowej? Wy sie śmiejecie a dla osoby chorej nawet dłuższe zatrzymanie wzroku obcej osoby to swoisty dramat, i analiza nawet kilku godzinna co miała na myśli ta osoba. Tak jest dużo ludzi jest nadwrazliwych nie wolno tego wyśmiewać zachorować może każdy.

Gość gość lolcaaw
Autorko, ja CIE ROZUMIEM BO TEZ SIE TAKIMI GLUPSTWAMI PRZEJMUJE :( i tez godzinami czyjes głupie zachowanie względem mojej osoby analizuje. Co do tej sytuacji to mysle, ze jesteś bardzo ladna co ta laske ewidentnie ubodło a ona wygladala ( z twojego opisu) niezbyt atrakcyjnie i żaden facet nawet "kark" by na nia nie splunal i ona doskonale o tym wie :D dlatego tak się zachowala. Mialam podobna sytuacje tylko z laska na targu gdzie kupowałam warzywa , ona tez miała swój i jak mnie zobaczyla to od razu głupie uśmieszki, itd. a ja specjalnie szlam do kogos innego. Az w końcu poszlam tam kiedyś z mezem i ona swoje zaczela odgrywać wiec pokazałam ja palcem mezowi i obydwoje wybuchnelismy smiechem. Jej kopara opadla a jej mina bezcenna. Od tej pory ja zlewam bo widać, ze ma cos z glowa no i nie ma przednich zebow już chyba z 15 lat a wtedy była mloda dziewczyna.

Gość gość
Trochę głupstwo ale rozumiem bo też przejmuje się takimi rzeczami.dziewucha zobaczyła atrakcyjna kobiete więc chciała popisać się przed swoimi fagasami, a że urodą nie grzeszyła więc chciała mieć cięty język. Zwykła idiotka jakich wiele. Olej

Gość gość
Dlaczego wcześniej uważacie, że mogła mnie pomylić z facetem? To prędzej ją można było pomylić. Jak wcześniej już wspomniałam - obcięta na czubku głowy na jeża (czarne wyżelowane włosy), po bokach na łyso + kolczyk w brwi. Gruba i w dresie... Ja jestem szczupłą blondynką z długimi włosami...

Gość gość
"Ja jestem szczupłą blondynką z długimi włosami... " No to już masz odpowiedz! Jestes po prostu sexi laska a ten babochlop chciał ci dokopać. Ja bym bardziej wspolczula niż się przejmowala. Pomysl ! Taka dziewczyna w zyciu nie spodoba się fajnemu facetowi bo kto się pcha w związki z patologia na dodatek z brzydka i agresywwna kobieta podobna do faceta. Potraktuj to jako komplement skierowany w swoja strone , naprawdę.

Gość gość
Gość 20:48 Dziękuje za słowa otuchy, jesteś jedyną osobą która mnie zrozumiała na tym forum :) dzięki :)

Gość gość
Od niej loda by nikt ńie chciał, a ty widac jestes ładna laska.