Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość911015

Dzień dobry Paniom.

Polecane posty

Gość gość911015

Mam taką sprawę skierowaną w kierunku do Pań. Chodzi o to, że moje życie seksualne jest bardzo dobre. I problem w tym, że mało kiedy się zabezpieczamy ze swoim partnerem i tu my szok, że nie raz poniosły nas fantazje nawet w moje dni płodne bo faktycznie nie raz tak było, ale jeszcze ani razu nie doszło do zapłodnienia.. No na chwilę obecną mi to nie przeszkadza ale kiedyś chce zostać mama i nie wiem co jest grane. Prosiłabym o wasze opinie czy udać się do ginekologa czy co?

Gość gość
Myślę, że powinnaś pójść do ginekologa i wszystko mu dokładnie wyjaśnić, może to rozwieje Twoje wątpliwości. Czasami tak jest, że kobieta w czasie dni płodnych mimo współżycia bez zabezpieczenia nie zachodzi w ciążę, a czasami jest na odwrót, niby pilnuje dni płodnych i stara się współżyć w dni niepłodne i się zabezpiecza, a potem jest bobasek :) w życiu zdarzają się różne sytuacje, więc na pewno nie powinnaś się martwić, bo nawet jeśli ktoś nie może mieć dzieci to zawsze są inne sposoby na zajście w ciążę, bądź adopcja :) nie powinnaś się niczym martwić tylko pójść do ginekologa i zapytać się o radę , pozdrawiam :)

Gość gość
Dziękuję bardzo! Uspokoiła mnie Pani :-)