Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość future124

denstysta

Polecane posty

Gość future124

Hej :)Niedawno się przeprowadziłam do innego miasta, i niestety musiałam też zmienić stomatologa :( Poprzednia dentystka jednego zęba robiła bardzo długo, w gabinecie siedziałam z 30 minut, i nie była delikatna - (chodziłam prywatnie). Ta dentystka do której teraz chodzę robi mi po 2-3 zęby na jednej wizycie w 10-15 minut, jest bardzo delikatna :)Po wizycie wydaje mi się że w zębach mam tak jak by"doliny" wyczuwane językiem i jak po patrzę lusterkiem na te zęby to mimo wyleczenia ich , są jakieś czarne pojedyncze kropki.. Dziwi mnie też to że nie ma żadnej asystentki - ( do tej dentystki dopłacam 50 zł na nfz i mam białe plomby) . I nie wiem czy mam szukać innego dentysty, czy zostać u niej tylko dlatego że jest delikatna i miła (mam dentofobię) ??? Jak jest u was u dentysty ?:)

Gość gość
wlasnie ja odrzucam fachowcow ktorzy za 1 wizyta robia po 3 zeby poswiecajac im po 10min. dla mnie soliny dent. to taki, ktory robi 1 zeba na 1 wizycie - ok. 30/60 min. ze znieczuleniem, z odp. fotelem, z mozliwoscia wykonania na miejscu rtg lub rezonansu.

Gość gość
Ja mimo tego ze przeprowadziłam się do innego miasta, nadal korzystam z uslug mojego dentysty z przychodni http://dens.com.pl/ w Bydgoszczy. Wole raz kiedys dojechac niż ryzykowac ze cos zostanie zrobione nie do konca profesjonalnie

Gość Daczkowski
W Bydgoszczy to akurat mogę Ci polecić Prisma Dent - http://dentysta-bydgoszcz24.pl/ korzystaliśmy z kilku gabinetów stomatologicznych, ale tutaj jakoś najlepiej nam wszystko podpasowało o ile ceny są podobne o tyle jeśli chodzi o podejscie do pacjenta jest bardzo dobrze.