Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek 81

mucha śmierdzi ucha

Polecane posty

Muszka? :) Jedna z wyraźniejszych tu postaci. Imponuje tym, że nigdy się nie poddaje :) I ma swoje zdanie, jak powinna wygladąćKafereria za Jej panowania ;) Niestety stawia stawia na ludzi, którzy turlają opony. Nikomu to niepotrzebne, ale się dzieje. :(

Gość gość
wypiertalaj na karuzele pedofilu !

Gość gość
Najbardziej wyrazista postać pije więcej niż chłop i nie ma nicku którego o cos nie oskarżyła. Pasowałbys z nią pilibyscie siebie razem.

gość dziś Co mam robić? Ogarnięty propagandą i poszywami imbecylu? Myślisz jeḅany chuj̣u że jestem pedofilem? To zgłaszaj to !!!! Nie piszę z żadnych, "telefonów" łatwo mnie namierzyć, Nie wkuṛwiaj mnie więcej taką propagandą, której uległeś śmieciu.

Gość wadera69
Jaka szkoda, ze nie postawila na Ciebie:D

Gość gość
I kto to mówi? Same hejtujecie każdą. :-D:-D Mucha jest psychicznie chora 🖐️

Gość gość
Śmieć cie zrobił chuujem matole z brudnej łodzi i leżał za ulunga, a ciebie wychowano nie tylko z moich podatków bo twojej mamusi c***a zwilżyła sie na widok badboja kryminalisty. Papa stary capie bez perspektyw na wolną kobiete, bo jedynie samotna mamusia po dyskotekowym badbojku zainteresuje sie tobą abyś zapieerdalał na nieswoje i w zamian da ci duupy raz na miesiąc. A jak usłyszysz niechcący kiedy będzie mieć twoja dama beke z koleźankami po fachu że chociaż dziecko ma dobre geny po butnym tatusiu z klubu techno to załamiesz sie domatorku. :D Oto twoje realia głupi chuuju i dzieciak będzie tak cie wołał.

Gość gość
Uparta, psychopatka narzucająca swoje zdanie inny i lekko rzucająca oskarżenia.Dobre podsumowanie NwM.

Gość chuj ci po moim nicku
Latanie z obsranym odwłokiem po tematach i pisanie -ty taka i owaka a ty taka jesteś a ty idź do psychiatry WOW :o Psychiczna stara panna co nie może znieść innych userek cała Iwona z guzem na nodze i kieliszkiem w ryju

Gość gość
a jak ty latasz po wszystkich tematach i wymyślasz to jest dobrze? pomarańczowe nic... może napiszesz coś o sobie?

Gość gość
Gościowi nikt nie pisze, ze jest zajepisty, za to Moszna za hejty jest taka kurfa fajna dziewka. Myśl pomarańczowy ciulu. Żałosna z niej psychopatka, a to fakt.

Gość gość
Ma pod garem.Poki ogranicza sie do ataku na niki powiedzmy nie jest szkodliwa.

Gość gość
Iwona myli real i wirtual :o Żyje w urojonym matriksie :(

Gość gość
tak jak ty?

Gość gość
Ciekawe, Naj niby wyjechał, a na forum pojawia się dokładnie w tym samym momencie co śmierdziucha. Przypadek? nie sądzę :O

Kurna a ja mam urlop dopiero 22sierpnia...przynajmniej ja będę jeszcze przed a wy już po...