Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmeczony24

Powazny problem

Polecane posty

Gość Zmeczony24

Witam Mam problem ze swoją dziewczyna, ja wiek 24 ona lvl 2Witam Mam problem ze swoją #rozowypasek, ja lvl 24 ona 23, związek 4,5 roku, mieszkamy w jednym mieście, na chwilę obecną osobno(ale mieszkaliśmy wcześniej razem, obecnie musieliśmy wrócić z racji jej trudnej sytuacji rodzinnej), mam już powoli dość sytuacji z jej matką, to osoba aspołeczna i toksyczna, od paru ładnych lat niszczy moja dziewczynę psychicznie, szantażuje emocjonalnie(grozi że się zabije, cały czas się awanturuje, wymusza na niej godziny przyjścia do domu, ma pretensje o wszystko)Dziewczyna nawet nie może u mnie spać, jej matka uważa to za k******o, kiedy różowa ma dni wolne to matka wymyśla pierdyliard zajęć tylko po to aby nie miała czasu dla mnie, ojciec mojej dziewczyny rozwiódł się z jej matką jakiś czas temu bo nie mógł już tego wytrzymać, dodam jeszcze że ta kobieta mimo wiekl 55 nawet nie pracuje i żeruje na emeryturze schorowanych rodziców. W bloku nikt jej nie lubi i nie szanuje bo cały czas na wszystkich donosi, jedynym stworzeniem do którego podchodzi normalnie jest pies.. Wiem, brzmi to wszystko jak matrix, ale nie ma w tym żadnej klamstwai. Proszę wszystkich o jakąś radę, co robić z taką osobą, jak jej przeglądać do rozsądku.

Gość gość
NIE z matką powinienes gadac , bo widzisz że z nia nie porozmawiasz, z dziewczynba musisz, matka niszczy psychicznie dziewczyne, ta dziewczyna musi postawic sie matce , nie moze byc na kazde jej zawołanie, musi sie od niej odciąc, przy takiej matce to i córka pewnier ma zachwiana psychikę, powinna ona udac sie do psychologa najlepiej z toba, moze on jej pomoze jak ma mówić matce NIE nie, widziecie te matka tak robi to nie ulegajcie jej, w pewnych kwestiach postawcie sprawe jasno i konsekwentnie sie tego trzymajcie , ona was od siebie uzaleznila, skoro matka jest chodzaca nie jest chora to dlaczego dziewczyna znów z nia zamieszkała, wydaje mi sie ze dziewczyna jest słaba psychicznie i ulega matce, jak teraz z tym nie nie zrobisz to i ona za kilka lat bedzie taka jak matka,

Gość gość
Masz problem ze swoim różowym paskiem?

Gość gość
nazywasz dziewczynę "różowa"?

Gość Zmeczony24
no rózowa, od koloru jej muszelki

Gość gość
podszywy coraz głupsze

Gość gość
Przenies swoje wypociny na ch*jnie.pl tam cie moze przeczytaja