Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutka na szczura

Dlaczego polacy przebijają wszystkie normy w pracy

Polecane posty

Gość trutka na szczura

czy to jacyś debile???

Gość gość
Ty moczymordo. Za granica sie zapiertala swinio. Nie po to angil płaci ci 4x wiecej niz w pracodawca w PL abys robił takim samym tempem jak w mojej pieknej Polsce. Rozumiesz to swinio skonczona czy nie. Jak nie nadąrzasz to sie zwolni i wypad z uk. Gdy kierowalem brygadą w uk to takich bumelantów jak ty od razu do kiera zgłaszałem i warn leciał. I nastepnego dnia był porzadeczek swinio.

Gość gość
Bingol wie bo frajera wyrzucili na zbity pysk za nieróbstwo. Teraz biduje u mamy a do UK ma szlaban. Gnij w PL nieudaczniku.

Gość gość
wuefista nie biduje bo team liderom dobrze płacą i zawsze moze wrocic dorobic bo cv mocne :classic_cool:

Gość gość
Prawde wuefista pisze. Za granica tzreba zapiertalac równo aby zapracowac na szacunek bossa :classic_cool: nieroby z notingam niech gnija :D

Gość gość
Gnijesz w PL i to jest chwalebne. Tak nam dopomóż Bóg.

Gość gość
90% polakow w PL zyja dobrze i ja tez. W uk tylko 20%. Oto ponura rzeczywistosc angielskiego zanzibaru co niedługo wyleci z UE.

Gość gość
Nie pieprz farmazonów. Ja mieszkam w Krakowie i dobrze wiem jak jest. Kur/wa, złodziej i ksiądz dobrodziej żyją jak zawsze godnie. Pewnie należysz do którejś z tych grup.

Gość gość
bo polak to debil, najébać się przez 16 godzin dziennie żadna sztuka, tępe hooje zdechną marnie wkrótce z przepracowania

Gość gość
Ja jestem lekarzem i zyje w PL dobrze. 12k miesiecznie cwelu. I co zatkało smierdzacy gnoju?:D było sie uczyc pało buehehehe

Gość gość
Garomyj z zajszczanego krakowa zazdrosci innym ze dobrze zyja w PL BUEHEAEHEHEHEEEEEEE:D

Gość gość
Ty wiesz swoje szubrawcu polski a ja wiem swoje. Nie musisz mi przytaczać statystyk z dooopy wziętych bo ja dobrze wiem jak ludzie w PL żyją. Oszukiwać to możesz sam siebie ale nie mnie szujo.

Gość gość
gość dziś czy to ty Dr. Leń??

Gość gość
90% polakow w PL zyja dobrze i ja tez. W uk tylko 20%. Oto ponura rzeczywistosc angielskiego zanzibaru co niedługo wyleci z UE.

Gość gość
Dlaczego tak mniemasz? Skąd wząłeś te cyfry?