Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się ciemnookie, ciemnowlose, o ciemnej karnacji dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o czarnoskóre czy o mulatów, ale o polskie dzieciaki, które mają czarne włosy, czarne oczy i ciemną karnację? Moja koleżanka ma przepiękną- moim zdaniem córeczkę. Mała ma bardzo czarne włosy, duże czarne oczy i jest wręcz brązowa, ale ostatnio słyszałam, że wygląda jak mała rumunka i wiem, że nieraz takie ciemne dzieci źle się ludziom kojarzą.

Gość gość
A to jakaś orientacja, że ma gustować w dzieciach o jakiejś karnacji? Ładne dziecko to ładne, obojętnie czy ma ciemne czy jasne oczy, a brzydkie to brzydkie.

Gość gość
Mi się takie dzieci bardziej podobają niż małe blondaski:)

Gość gość
Od zawsze. Są śliczne.

Gość gość
Mi sie zawsze podobały ale odkąd jest nagonka na uchodzcow to mi się mimowolnie kojarzą z uchodźcami.

Gość gość
Mnie bardzo się podobają. Mój synek tak wyglądał (po ojcu). Teraz mam małego blondaska - cienkie włoski i bladziutka skóra, sympatyczny brzydalek ;-)

Gość gość
Mój synek ma po mnie prawie czarne oczy i ciemno kasztanowe włosy. Cera jasna jest przepiękny.

Gość gość
ja taka byłam.. czarne włosy, czarne oczy jak węgielki oraz ciemna karnacja - mówili, że byłam ładna :) mój syn ma niebieskie oczy, ciemną karnację i aktualnie jasne włosy bo mu jaśnieją ;) jest najpiekniejszy! ;)

Gość gość
mi sie nie podobają. wolę zdecydowanie jaśniejsze karnacje a jasne blond włoski to dla mnie szczyt piękności.

Gość gość
nie wiem czy mi sie podoba ale fakt że jak widze takie ciemne dziecko to od razu mysle sobie że jakieś cygańskie a teraz to już raczej z uchodźcami się kojarza.

Gość gość
Moja taka

Gość gość
wolę blondynów z bardzo jasnym włosami, a jak się jeszcze kręcone to bardzo takie dzieci mi sie podobają.... i jeszcze do tego niebieskie duże oczy... CUDO!

Gość gość
takie dzieci tez są ładne ale fakt kojarzą się z cyganami, Rumunami czy uchodźcami.

Gość gość
Moja koleżanka ma przepiękną- moim zdaniem córeczkę. x widzisz dla ciebie ładna dla mnie nie. I tak jest ze wszystkim w życiu, jednemu sie podoba, innemu już nie.

Gość gość
Wole blad i niebieskie oczka no i rozbrajają mnie rudzielcy :-) A te ciemne to takie cygany zupełnie nie mój gust... co nie znaczy ze traktuje je gozej lub im to okazuje wiadomo każde dziecko ma swój urok.

Gość gość
moja ma ciemne wlosy, ciemne oczy i sniada karnacje. I jest naj naj naj najpiekniejsza!!! :) Dla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze i tak ma być!

Gość gość
nie podobają mi się takie cygańskie dzieci.

Gość gość
moja ma ciemne wlosy, ciemne oczy i sniada karnacje. I jest naj naj naj najpiekniejsza!!! usmiech.gif Dla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze i tak ma być! x dokładnie moja jest ruda, dla mnie najpiękniejsza. Nie zamieniłabym jej na tysiąc niebieskookich blondynek.

Gość gość
takie dzieci tez są ładne ale fakt kojarzą się z cyganami, Rumunami czy uchodźcami. x a blade blondasy z Hitlerjugend :P

Gość gość
i z albinosami

Gość gość
A moja córka to blondynka z ciemnymi oczami i dość ciemna karnacją, dosyć niespotykany typ urody. I tak jak już ktoś napisał - dla każdego własne dziecko będzie najpiękniejsze :)

Gość gość
Małe małpki - kapucynki też są ładne.

Gość gość
lubie dzieci ale jakos mnie sie nie podobaja, a z tak ciemne, ja mam córke i syna, o pieknych błekitnych oczach, i syn ma włosy jasne blond a córka złote, bardziej stawiam na taki typ urody.

Gość gość
jasne kojarzą się z negatywami

Gość gość
blond nie uroda

Gość gość
Nie podobaja sie, z cyganami albo innym plebsem latwo to pomylic.

Gość gość
Mój facet miał babcie cyganke i corka po nim ma oczy aż czarne, włosy blond, karnacja średnia.

Gość gość
wszystko zależy od paszczy, ale 99% bachorów to paskudztwa, albo małpy albo prosiaki. Generalnie nie lubię ludzi brązowookich i brązowowłosych jest ich najwięcej są pospolici

Gość gość
Mnie się strasznie takie dzieci podobają. Ponoć ja w dzieciństwei tak wyglądałam;) Mąż też jest ciemnooki i ciemnowłosy, a dzieci mamy z włosami ciemny blond, a jedno ma nawet niebieskie oczy:) Taki psikus matki natury:)

Gość gość
ale wyscie sa obludne, a jak ostatnio napisałam ze moja corka jest taka to wyzwalyscie mnie od rumunów i brudasów, 90% wypowiedzi bylo na NIE. oj obludne małpy, byle kogos zahejtowac, tylko tyle umiecie.