Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się ciemnookie, ciemnowlose, o ciemnej karnacji dzieci?

Polecane posty

Gość gość
no pewnie, takie sa najladniejsze rasowe. owszem zdarzaja sie sliczne niebieskookie blondaski niemniej zdecydowanie bardziej podobaja mi sie dzieci z czarnymi wlosami, ciemnymi oczami i ciemna karnacja. Jak bylam mala zawsze mialam ciemna karnacje, zielone oczy i czarne wlosy, wszysycy lacznie z rowiesnikami zazdroscili mi glownie tej karnacji, bo ja na sloncu moglam byc caly dzien i nic mi nie bylo a sama opalenizna utrzymywala sie caly rok, a oni - ci bladzi jak sciana- spaleni na buraka albo anemiczni przez caly rok, tacy nijacy.

Gość gość
zwolennicy blond i jasnej karnacji zobaczcie sobie pierwsze lepsze zdjecie grupowe z przedszkola. wiekszosc dzieci z blond wlosami to male brzydale albo takie nijakie(rzadko ktores jest ladne) a te ciemne zawsze sie wyrozniaja,zazwyczaj mają piekne rysy, ciemne oczy miooodzioo :)

Gość gość
Poniewaz jest tendecja do tego ze niedlugo jasna karnacja zaniknie, jest multikulti w calej Europie bo tak sie mieszja biali z ciemniejszymi, nawet naukowo udowodniono, ze za jakiek 20 lat urodzi sie ostanie dziecko jasnowlose i niebieskookie to ze wzgledu nato wole wlasnie jasne dzieci. Tak dziecko jest rzadkoscia. A ty ciemnych jest wszedzie pelno w Europie i na swiecie.

Gość gość
Nie, bo wyglądają w większości jak dzieci Rumunów. Ciapate to takie...

Gość gość
9.52 ciapaty to ty masz ryj o mozgu nie wspomne

Gość gość
10:00 Prawda w oczy kole co? :D

Gość gość
zwolennicy blond i jasnej karnacji zobaczcie sobie pierwsze lepsze zdjecie grupowe z przedszkola. wiekszosc dzieci z blond wlosami to male brzydale albo takie nijakie(rzadko ktores jest ladne) a te ciemne zawsze sie wyrozniaja,zazwyczaj mają piekne rysy, ciemne oczy miooodzioo x owszem ciemne się wyróżniają ale swoją innością. mi się podoba słowiańska uroda, jasna karnacja, włoski a nie jakieś rumuńskie rysy.

Gość gość
nie wiem co jest ładnego w czarnych włosach i bardzo ciemnej cerze? pół świata ma taką urodę. Nie bez powody mówi się że w PL są najładniejsze dziewczyny. Dzieci blondaski są najładniejsze i najsłodsze.

Gość gość
nie wiem czy mi sie podoba ale fakt że jak widze takie ciemne dziecko to od razu mysle sobie że jakieś cygańskie a teraz to już raczej z uchodźcami się kojarza.

Gość gość
Nawet nir pol swiata a 3/4 bym powiedziala. To blondaski sa najladniejsze i takie rzadkie.

Gość gość
Nie podoba mi się ciemna karnacja u nikogo - ani u kobiet, ani u mężczyzn ani u dzieci.

Gość gość
ale wyscie sa obludne, a jak ostatnio napisałam ze moja corka jest taka to wyzwalyscie mnie od rumunów i brudasów, 90% wypowiedzi bylo na NIE. oj obludne małpy, byle kogos zahejtowac, tylko tyle umiecie. x ale o co ci chodzi? umiesz czytać? ja tutaj też widzę 90 % odpowiedzi na nie!

Gość gość
Widze takie ciepmne to mis sie kojarzy z ciapatymi czy rumunami a w ogle takie dziecko wyglda jqakby bylo brudne-to skojarzeni mam po tych zebrzadzych cyganch.

Gość gość
Mi się najbardziej podobają rude dziewczynki i blond chłopcy ;)

Gość gość
A co to zlot pedofili że dziecko musi się pobodac jak ubranie czy przyszły mąż?? Każde dziecko jest piękne na swój sposób. Idiotyczny temat

Gość gość
Nie i cieszę się, że moje dziecko ma niebieskie oczy i jasną karnację.

Gość gość
Ja tez sie ciesze ze moj syn jest niebieskookim blodynkiem.

Gość gość
Moja córka ma nietypowa urodę. Ma blond włosy, ciemna karnacje i duze, brązowe oczy. Synek natomiast ma jasna karnacje niebieskie oczy i blond włosy. W ogóle nie są do siebie podobni.

Gość gość
Nie, bo w ogóle nie podoba mi się taki "południowy" typ urody, zdecydowanie wolę skandynawski czy słowiański, czyli blondynów i blondynki ;) No i śliczne niektóre rudzielce, chciałabym być rudowłosa :(

Gość gość
to wiadomo ze matka ktora ma dzieci blondynow to bedzie pisac ze czarnowlose jej sie nie podobaja i vice versa,dla matki jej dziecko jest najpiekniejsze

Gość gość
Autorka chyba leczy kompleksy kosztem dziecka do

Gość gość
owszem ciemne się wyróżniają ale swoją innością. mi się podoba słowiańska uroda, jasna karnacja, włoski a nie jakieś rumuńskie rysy. x mnie się podoba oryginalna, wyrazista uroda, a nie jakieś mdłe hitlerowskie rysy

Gość gość
Są bardzo ładne, wyróżniają się urodą na tle nijakich bladych mysich blondynów i blondynek.

Gość gość
Moja wygląda jak aniolek:) kręcone w sprężynki blond włosy niebiesciutkie oczy . Buzie ma ladna. Jest cudo. Wszyscy soe zachwycają jej włosami. Ma 3 lata wiec może jej takie zostaną

Gość gość
Ale wy jestescie durne. Wszystkie dzieci sa sliczne. Tylko tepe p***y napisza, ze kojarza im sie z rumunami, ciapatymi, czy hitlerjungen. Idiotki. Zal mi waszych dzieci

Gość gość
wole byc "ciapatym rumunem" niz hitlerowska swinka pigi.... ble. nic gorszego niz blond wlosy jasna cera(latem opalajaca sie na czerwono jak u prosiaka), piegi i ryszawy odcien brwi. bleee

Gość gość
gość dziś ale wyscie sa obludne, a jak ostatnio napisałam ze moja corka jest taka to wyzwalyscie mnie od rumunów i brudasów, 90% wypowiedzi bylo na NIE. oj obludne małpy, byle kogos zahejtowac, tylko tyle umiecie. x ale o co ci chodzi? umiesz czytać? ja tutaj też widzę 90 % odpowiedzi na nie! xxx przeczytaj jeszcze raz odpowiedzi na str. 1 slepoto

Gość gość
Jak można pisać, ze ciemna cera jest oryginalna? :D tak wygląda większość ludzi, wiekszośc ludiz ma też brązowe oczy, dzieci ciapate są w większości takie same, czy ładne kwestia gustu. Mnie się podobają "jasne" dzieci, to cud, ze jeszcze takie w ogóle występują, to mniejszość na świecie. Kojarzą mi się szlachetnie, nawet jeżeli nie maja wybitnej urody, mają w sobie coś takiego hmmm nie wiem, klasycznego, jak z obrazu, unikat :) np. angielska czy szwedzka rodzina królewska, w której sa jeszcze takie "okazy" i nie dadzą sobie zepsuć swojej jasnej urody jakimiś ciemnymi genami, które są większością i dominują na świecie.

Gość gość
13.39 na 24 osoby w klasie podstawowej tylko ja mialam ciemna karnacje i czarne wlosy... w liceum 30 osob z czego 3 osoby czarne wlosy, akrnacja rozna .. reszta to jakies blondasy albo tacy z mysim-nijakim kolorem wlosow, malo atkacyjne rysy twarzy.nic co by sprawialo ze te twarze bedzie sie dlugo pamietac. zdecydowana wiekszosc tych osob cechuje.... NIJAKOSC! wiec przestan bredzic o aniolkoych rysach twarzy blond wloskach i loczkach-to rzadkosc.w doroslym zyciu tym bardziej nic tych osob nie wyroznia z tlumu....jestesmy slowianami, zdecydowana wiekszosc Polakow to blondynopodobni ludzie. skad ty wzielas wiekszosc "ciapiatych?"

Gość gość
Jak można być tak przewrotnym i zakłamanym jak wy puste baby. 90% rzekomo lubi jasna cerę i blond wlosy?? taaak? to po jakiego UJA latacie na solarium albo smazycie sie na skwarki na sloncu??? mamusku co za debilki tu siedza?