Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hikoo

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość hikoo

Witam :/ niedługo mam sie udać do ginekologa po raz pierwszy, chciałabym żeby przepisał mi tabletki antykoncepcyjne ... ale nie wiem jak to 'ugryźć' jak zacząc co mówić :( jakieś wsparcie naprowadzenie mnie :/ ?? prosze o normalne odpowiedzi

Gość gość
Najważniejsze to zgłosić się do odpowiedniej przychodni. Ja moją pierwsza wizyte zaliczylam w http://sofimed.pl/ gdzie trawiłam na naprawde miłych i wyrozumiałych lekarzy i cały stres ustapil

Gość gajkapajka
najważniejsze to trafić na odpowiedniego ginekologa, ja trafiłam na super lekarza, zanim przepisał mi tabletki to zrobił mi dogłębny wywiad środowiskowy po którym dostałam belarę i jestem z niej zadowolona, leki super na mnie działają, nie odczuwam żadnych skutków ubocznych.

Gość irmaoksa
No i właśnie o to chodzi aby lekarz nie wypisywałam tabletek na chybił trafił a zrobił niezbędne badania, przeprowadził wywiad i na tej postawie dobrał dla Ciebie najkorzystniejsza antykoncepcję

Gość faliczka
najważniejsze jest właśnie to żeby dobrze dobrać metodę, ja nie narzekam na tabletki antykoncepcyjne belara ponieważ dobrze się na nich czuję, wszystko jest kwestią dobre dobranej antykoncepcji.

Gość halla
o to właśnie chodzi, żeby brać dobrze dobrane tabletki, jeśli tak jest nie powinnyśmy odczuwać żadnych skutków ubocznych, spadku libido czy przyrostu wagi.