Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka praca wymaga posiadania laptopa

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu w mieście widzę mnóstwo osób z laptopami. Nie rozumiem tego... Godzina wskazuje na to, że jadą do pracy lub szkoły, wiek - raczej na pracę. Jacy pracownicy do tego stopnia muszą trzymać rękę na pulsie, by jeździć z narzędziem pracy? Handlowcy? Osoby na jakichś wysokich stanowiskach? A może po prostu zwykli, "szarzy" pracownicy też noszą laptop - swój - bo na tym w pracy nie ma programów, jest klasę wyżej od Commodore 64 ew. działa na Dosie, a w najlepszym przypadku Widzie 95? :P Ktoś może mi to rozjaśnić, bo nie daje mi to spokoju :P

Gość gość
teraz nawet sekretarka ma swojego ultrabooka :)

Gość gość
to jest mania! na studiach wyciagaja te laptopiki i n*******laja notatki na nich. sorry ale mnie to troche smieszy. nie chcialoby mi sie taszczyc sprzetu do robienia notatek. nie wiem, powstaje wiele szemranych firm, gdzie "siedzibą" są 2 malutkie pokoiki, a ludzie gniota sie jedno obok drugiego wlasnie ze swoimi laptopami. taka bida. wiele prac zdalnych itd. nawet siedza na zajeciach i graja w pasjansy, przegladaja fejsa, siedza na bet 365.

Gość gość
Może źle się wyraziłam, bo można mieć laptopa i trzymać go w firmie - 8 h i do domu, co za praca wymaga jeżdżenia z nim po mieście?

Gość gość
doradca finansowy, inwestycyjny, ubezp.., nieruchomosci itd., tam gdzie przy kliencie musisz cos wyliczyc itd.

Gość gość
No i myślicie, że 20-latki masowo pracują w tych zawodach? Bo jestem zdumiona :)